Prvi 1924 pregleda 04. ožujka 2019.

Frontmen Prodigyja, Keith Flint, počinio samoubojstvo?

theprodigyofficial/Instagram

Pjevač, poznat po hit pjesmi Firestarter, jutros je pronađen mrtvav u svom domu u Essexu - njegovi kolege iz benda potvrdili su da je riječ o samoubojstvu

Prodigyjev frontmen Keith Flint pronađen je mrtav u svojoj Essex palači nakon što si je oduzeo život u dobi od 49 godina, piše Mirror. Potvrđujući njegovu šokantnu smrt u emocionalnoj izjavi na Instragramu, sadašnji članovi Liam Howlett i Leeroy Thornhill otkrili su kako je riječ o samoubojstvu.

"Vijest je istinita, ne mogu vjerovati da to govorim, ali naš brat Keith oduzeo je svoj život tijekom vikenda. Šokiran sam, ljut, zbunjen i slomljena srca ..... brat Liam # theprodigy". Vjeruje se da je Keithova supruga, DJ Mayumi Kai, bila u Japanu u vrijeme njegove smrti.

Prodigy je stekao veliku slavu nakon početkom 1990-ih. Postali su jedan od najvećih britanskih bendova, ali je Keith jednom priznao da je počeo imati samoubilačke misli nakon što ga mu je desetljeće zlouporabe pića i droga utjecalo na zdravlje i psihu.

"Uvalio sam se u kokain, travu, pio puno. Zbog toga sam bio povučen, dosadan i plitak", rekao je jednom za The Times. Nažalost, sad je tu misao i ostvario.

Neke od njihovih najpoznatijih pjesama su 'Firestartera', 'Breathe' i 'We live forever' - i zaista, pjesme će zauvijek 'živjet'.

Počivao u miru!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve