Jesen za mnoge znači vrijeme pripreme omiljenog deserta - kesten pirea. Donosimo vam recept za najukusniju jesensku slasticu ikad. Uživajte!
SASTOJCI
- kesteni - pečeni i oguljeni 350 g
- voda 1,50 šalica
- šećer 100 g
- ekstrakt vanilije 1 žličica
POSTUPAK
- Ispeci kestene u pećnici na 200 stupnjeva oko 20 minuta. Prethodno im zareži znak "X" na kori.
- Oguli ih i stavi u tavu s vodom, šećerom i vanilijom. Kuhaj miješajući oko 25 minuta, piše miss7.
- Izmiksaj sve u blenderu i spremi u staklenku. Ili pojedi odmah, ali nemoj sve...
@finimini.podravka Nama nisi nevidljiv, ali izađi na svjetlost kao novi, strašno dobar Scary Good Fini-Mini Noodles 👻 Jeste li ga već probali? 🍜♥️ #finimininoodles #finimini #scarygood #ghosttrend #ghostphotoshoot ♬ ACELERADA - sma$her & MXZI
@finimini.podravka Još samo dva dana! Ostavi svoj trag na našoj karti svijeta i možda te tvoja petlja dovede do jako hot nagrada: 1x putovanje po izboru, 3x GoPro Hero 13 Black i 25x Fini-Mini poklon paket #finimininoodles #finimini #strah #nagrade ♬ original sound - Fini-Mini
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.