Prvi 6425 pregleda 16. studenoga 2022.

Khloe Kardashian svojom reakcijom razljutila fanove

khloekardashian/Instagram/canva

U rujnu ove godine, obožavatelji obitelji Kardashian, iskazali su nezadovoljstvo s Khloeinom sretnom reakcijom kada joj je sestra Kim rekla da je jako mršava

U jednoj sceni iz reality emisije 'Kardashians', Kendall i Kylie Jenner poslale su poruku sestri Kim u kojoj su izrazile svoju zabrinutost zbog druge sestre Khloe i njene pretjerane mršavosti na što je Khloe odreagirala prilično zadovoljno i sretno, piše BuzzFeed

"Izgledaš jako mršavo. Reći ću ti samo da su mi Kendall i Kylie poslale poruku i rekle su mi da su jako zabrinute zbog tebe jer si zaista mršava", Kim je rekla Khloe te dodala kako im je uzvratila poruku u kojoj je napisala kako misli da je to možda zbog stresa.

No, Khloe je na zabrinutost svojih sestara odreagirala s velikim osmjehom i oduševljenjem jer joj je laskalo što je netko rekao da je mršava. 

Većina fanova koji su uočili Khloeinu reakciju ju smatraju tužnom jer smatraju da Khloe ima komplekse zbog svojih sestara i zbog toga očajnički pokušava smršaviti. Također, u još jednoj sceni ovog realityja možemo vidjeti kako se Khloe i Kendall grle te jedna drugoj oduševljeno govore "kako si samo mršava, kako si samo mršava".

Također, Khloeinoj opsjednutosti s mršavošću nisu pridonijeli niti mediji koji su ju stalno nazivali ružnom i debelom sestrom te ju uspoređivali s njenim drugim sestrama.

 

KUPITE NOVI JOOMBOOS MAGAZIN NA KIOSCIMA TISKA I OSVOJITE KAPU ILI ČARAPE!

 | Autor:

Tvoja reakcija?