Prvi 1748 pregleda 03. svibnja 2022.

Kim Kardashian na Met Gali nosila haljinu Marilyn Monroe

kimkardashian/Instagram/Canva

Gotovo sva hollywoodska elita sinoć je prisustvovala na raskošnoj Met Gali, a Kim Kardashian svojom je haljinom plijenila posebnu pažnju

Sinoć je, u Metropolitan muzeju u New Yorku održana jedna od najraskošnijih celebrity večeri - Met Gala. No, pored mnogih ekstravagantnih i luksuznih outfita svih uzvanika, jedna je haljina privukla priličnu pozornost.

Naime, radi se o haljini koju je nosila Kim Kardashian, a, kako piše Vogue, prije nego li ju je Kim odjenula, ona je pripadala jednoj jedinoj - Marilyn Monroe. 

"Jako sam počašćena što sam imala prilike nositi ovu kultnu haljinu koju je Marilyn Monroe nosila 1962. kada je pjevala 'Sretan rođendan' predsjedniku Johnu F. Kennedyju. Ovo je zadivljujuća pripijena haljina koja je ukrašena s više od šest tisuća ručno šivanih kristala", napisala je Kim u opisu svoje objave na Instagramu.

"Hvala tvrtki 'Ripley's Believe It or Not!' što mi je dala priliku da nosim ovaj izazovni komad modne povijesti po prvi put nakon što ga je nosila Marilyn Monroe. Zauvijek ću biti zahvalna na ovom trenutku", dodala je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vogue (@voguemagazine)

No, Kim je u intervjuu na crvenom tepihu rekla kako je haljinu išla isprobati tri tjedna prije Met Gale i da joj je bila premala, ali da je čvrsto odlučila da će u tom vremenu 'skinuti' sedam kila kako bi joj haljina pristajala savršeno.

Naravno, u tom naumu je i uspjela. 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?