Prvi 193 pregleda 03. lipnja 2022.

Kim Kardashian priznala da bi za ljepotu pojela i - kakicu...

kimkardashian/Instagram

Kim Kardashian uskoro će izbaciti svoju prvu liniju skin care proizvoda pa je tim povodom otkrila kako bi napravila doslovno sve za svoj izgled. Čak i pojela kakicu...

Reality zvijezda Kim Kardashian sa svijetom je upoznala svoju novu liniju skin care proizvoda pa je tim povodom napravila intervju za New York Times u kojemu je, između ostalog, priznala kako bi za ljepotu učinila što god treba pa čak i ako bi to značilo da mora pojesti kakicu. Dosta bizarno...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Page Six (@pagesix)

"Kada biste mi rekli da doslovno moram jesti kakicu svaki dan kako bih izgledala mlađe, najvjerojatnije bi to učinila. Najvjerojatnije bih", rekla je Kim. 

"Toliko ljudi se pretvara da ih nije briga kako izgledaju. Ja se ne ponašam kao da je to sve prirodno. Jednostavno se ne probudiš i ne koristiš na sebi bilo što. Probudiš se i koristiš kvalitetne sastojke, ideš na tretmane... Sve je to posao", dodala je. 

Naravno, sav ovaj trud je dio njenog imidža i načina na koji se predstavlja svijetu s obzirom na to da je cijela njena neto vrijednost, koja se procjenjuje na oko milijardu dolara, bazirana na njenom izgledu i cjelokupnoj pojavi. 

No, je li to sve vrijedno čak i jedenja kakice? Što vi mislite?

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?