Prvi 566 pregleda 26. kolovoza 2022.

Kim pobijedila Hillary Clinton u kvizu o poznavanju prava

Ron Sachs/DPA/PIXSELL

Bivša američka državna tajnica i reality zvijezda odmjerile su snage u pravnom kvizu. Kim je odnijela pobjedu i zadivila ne samo svoje sugovornice već i fanove diljem svijeta.

Obje žene završile su pravo, a njihovo znanje je testirano u kvizu koji je snimljen kao dio emisije 'Gutsy' koju vode Hillary i njezina kćer Chelsea Clinton. Rezultati kviza mnoge su iznenadili, rezultat je iznosio 11-4 u korist Kardashianke, piše People.

Emisija, čiji je cilj povezati hrabre i neustrašive žene, ima osam epizoda. Ona s Kim biti će prikazana sljedeći mjesec na Apple TV+ kanalu.

"Mislim da je Kim u nepravednoj prednosti", rekla je Chelsea Clinton referirajući se na to da je Kim nedavno položila 'baby bar', ispit za studente prava prve godine. Kao i to da Hillary godinama nije prakticirala isto.

"Oh, ovo lomi srce", izjavila je Hillary u jednom intervjuu nakon poraza.

Iako je izgubila, Hillary i njezina kćer su priznale da su bile zadivljene Kiminim znanjem.

"Jako puno je radila i ustrajala", rekle su.

"Nismo je intervjuirali o modi i njezinom osobnom životu. Intervjuirali smo je o tome što je radila kako bi pomogla da ljudi koji su nepravedno zatvoreni dobiju drugu priliku", otkrila je Hillary o čemu su još pričale u novoj emisiji. 

 

Poslušajte novu JoomBoosovu navijačku pjesmu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?