Prvi 8577 pregleda 23. kolovoza 2018.

Koja se tajna krije iza Dianinog zaručničkog prstena?

Pinterest

Premda je prošlo dvadesetak godina od smrti omiljene engleske princeze, njezina popularnost ne prestaje tako da se neprestano pojavljuju novi mistični detalji iz njezina života.

Kako piše The Sun, zaručnički prsten princeze Diane iza sebe krije nekoliko zanimljivih detalja...

Princ Charles je Dianu zaprosio 24. veljače 1981. godine i Diana je sama izabrala svoj prsten. Prekrasni 12-karatni safir koji okružuje 14 dijamanata tada je koštao 28 tisuća funti, što bi u današnje vrijeme bilo oko 108 tisuća funti, odnosno više od 900 tisuća kuna.

 | Autor:

Navodno ju je prsten podsjetio na zaručnički prsten njezine majke, no ono što znamo sigurno je da je Diana upravo željela safir, te da joj se od nekoliko modela taj svidio najviše. Nakon što je princeza Diana preminula 1997. godine, mladi prinčevi William i Harry izabrali su uspomene svoje majke.

 | Autor: Princ William tako je uzeo Dianin zlatni Cartierov sat, dok je Harry zapravo bio taj koji je uzeo zaručnički prsten. Nakon što je William odlučio zaprositi Catherine Middleton, zamolio je Harryja da zamjene uspomene kako bi mogao majčinim prstenom zaprositi Kate.

 | Autor: Prsten ima veliku važnost za mladi kraljevski par, te je William uoči vjenčanja s Catherine 2011. godine kazao da je davanje prstena Catherine bio njegov način da Diana bude prisutna na njihovom vjenčanju.

ŽELIŠ IMATI TETOVAŽU KAO TVOJI OMILJENI YOUTUBERI LAYZ I DENNIS DOMIAN? Brzo na kioske Tiska gdje te uz ljetno izdanje JoomBoos VideoStar magazina čeka PREDOBRA TETOVAŽA.   | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve