Prvi 4292 pregleda 13. lipnja 2020.

Koji horoskopski znakovi su kompatibilni s Billie Eilish?

billieeilish/instagram

O ljubavnom životu jedne od najvećih glazbenih zvijezda današnjice vrlo se malo zna. Ne samo da ne priča o svom ljubavnom statusu te ljubavnoj prošlosti i sadašnjosti, već čak uopće ne otkriva kakve tipove dečkiju voli te sviđa li joj se itko.

Kako piše Elite Daily, ništa od toga nije iznenađujuće ako uzmemo u obzir horoskopski znak Billie Eilish.

Naime, ona je rođena 18. prosinca 2001. godine, u znaku strijelca. Ovaj znak je slobodnog duha i uživa u neovisnosti i slobodi, tako da nije rijetkost da strijelci ostaju sami duže vremensko razdoblje. Pokreće ih želja za novim spoznajama, iskustvima i avanturama, a često se mogu osjećati kao da ih veze sprječavaju u postizanju nekih vlastitih ciljeva. Potreban je vrlo specifičan tip osobe za koju bi se strijelac mogao vezati. Takva osoba mi morala dijeliti njihovu želju za istraživanjem, ali i biti neovisna i pouzdana. Ovo su tri horoskopska znaka s kojima bi Billie Eilish mogla funkcionirati u vezi i biti potpuno kompatibilna, ili bi s njima jednostavno mogla biti super frendica.

Ovan 

Ovan i strijelac su srodne duše te vrlo kompatibilni znakovi. Oboje su vatreni znakovi i dijele istu svijetlu, snažnu energiju. Pustolovni su, odvažni, znatiželjni i život vide kao niz prilika za istraživanje. Oni žele živjeti svaki trenutak u svom životu, tako da u kombinaciji uistinu čine savršen par. Također, oboje u sebi imaju ogromnu potrebu za neovisnosti, tako da će u vezi jedno drugome dati slobodu da slijede svoje strasti kad se ne mogu uskladiti, a na kraju dana se vraćaju jedno drugome kako bi podijelili sve što su proživjeli taj dan.

via GIPHY

Lav 

Lav i Strijelac još su jedni od primjera vatrenih znakova, ali u ovom slučaju veza može funkcionirati jer se oni mogu povezati na račun zajedničke pozitivnosti, optimizma i strasti. Oba znaka duboko čeznu za avanturama. Strijelac je privučen karizmom lava, a lav voli neprestanu potragu strijelca za znanjem i životnim iskustvom. Iako se ponekad ova dva znaka mogu sukobiti (uglavnom kad se lav osjeća kao da mu se ne pridaje dovoljno pažnje ili je strijelac frustriran lavovim egom), u njihovom odnosu će i dalje vladati ljubav i poštovanje.

via GIPHY

Vodenjak 

Ljubavna veza vodenjaka i strijelca započinje susretom (sličnih) umova. Oba znaka su vrlo inteligentna i filozofski nastrojena te mogu provoditi sate razgovarajući o smislu života. Oboje dijele nekonvencionalni i otvoreni pogled na svijet. Oboje su vrlo neovisni znakovi i trebaju partnere koji imaju svoje zasebne živote i strasti, pa će rado pružiti jedno drugome puno osobnog prostora. Nijedan znak nema "tradicionalne" poglede na odnose, tako da rado kreću svojim putem bez prosuđivanja ili zamjeranja. Možda nisu poput većine parova, ali zato zajedno iznimno dobro funkcioniraju.

via GIPHY

Eto! Sad i to znamo; sad znamo tko je savršen par za Billie. Dečki, jeste li vi možda među ovim znakovima?

 

Prijavi se na show 'Vrijeme da zablistaš' i postani nova glazbena zvijezda!

 | Autor:

Tvoja reakcija?