Prvi 2550 pregleda 28. svibnja 2022.

Kokteli s ginom idealni su za ljetne dane pred nama!

reuters/pixsell/CANVA

Gin je jedno od onih pića koje mnogi obožavaju i to ponajprije u kombinaciji s tonicom. No, ako vam je ta kombinacija pomalo dosadila i gin želite kombinirati s nekim drugim sastojcima, nastavite čitati jer smo za vas pronašli nekoliko recepata za najbolje koktele s ginom koji su idealni za vruće ljetne dane pred nama!

Gin fiz

Sastojci:

  • 50 ml gina
  • 30 ml soka od limuna ili limete
  • 20 ml šećernog sirupa
  • 150 ml soda vode
  • Kockice leda
  • Kriška limuna za ukras

Priprema:

U shakeru pomiješajte gin, sok od limuna, sirup i led. Dobiveni koktel ulijte u visoku čašu napunjenu ledom i na kraju dodajte soda vodu. Sve još promiješajte slamkom i ukrasite kriškom limuna.

Negroni

Sastojci:

  • 30 ml gina
  • 30 ml Camparija
  • 30 ml vermuta 
  • Kockice leda
  • Kriška naranče

Priprema: 

Sve sastojke jednostavno ulijte u čašu, lagano promiješajte, dodajte krišku naranče i to je to!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by House Pizza Bar (@pizzahousesjo)

Bramble

Sastojci:

  • 50 ml gina
  • 20 ml soka od limuna ili limete
  • 10 ml šećernog sirupa
  • 5 svježih kupina (i nekoliko za ukras)
  • Smrvljeni led

Priprema:

U čašu stavite kupine, zgnječite ih pa dodajte led. Sve prelijte ginom, sokom od limuna ili limete i šećernim sirupom. Lagano promiješajte i ukrasite s nekoliko kupina. 

Uživajte u ovim osvježavajućim gin koktelima!

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°