Prvi 808 pregleda 25. svibnja 2020.

Koliko ste uzbuđeni zbog nastavka ‘Plavuše s Harvarda’?

reesewitherspoon/instagram

Film 'Plavuša s Harvarda', koji je u prošlom desetljeću oduševio milijune gledatelja te ušao među klasike američkih komedija, na radost svih obožavatelja vraća se na velike i male ekrane!

Glumica Reese Witherspoon je utjelovivši mladu i osebujnu ličnost, Elle Woods, osvojila publiku diljem svijeta, a odlična je vijest kako se Elle vraća i u trećem nastavku jedne od najpoznatijih komedija svih vremena.

Iako je poznata glumica o tome već govorila prošle godine, sada se zna više detalja filma koji su mnogi priželjkivali, piše Glamour.

via GIPHY

Za one koji ne znaju, u središtu ovog filma je priča o simpatičnoj plavuši kojoj su glavna preokupacija u životu odjeća i šminka, a nakon što ju povrijedi partner, odluči upisati studij prava na Harvardu. U konačnici se na studiju prava snalazi neočekivano dobro te pobija sve predrasude o sebi s kojima se susretala od početka studija.

I prvi i drugi nastavak ‘Plavuše s Harvarda’ polučili su zavidan uspjeh među publikom, a evo što zasad znamo o trećem nastavku.

Poznato je da snimanje još nije započelo, ali se intenzivno radi na tome da uskoro počne! 

via GIPHY

Od ekipe koja će sudjelovati u stvaranju scenarija su se našla imena Mindy Kaling, glumice i komičarke koja je popularnost stekla ulogom u kultnoj seriji ‘The Office’ te Dana Goora, jednog od autora humoristične serije ‘Parks and Recreation’ te emisije ‘Late Night with Conan O’Brien.’

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Is anyone else at the place in quarantine where you’re just eating chocolate in bed?

Objavu dijeli Mindy Kaling (@mindykaling)

Kao producent se spominje Marc Platt koji je već sudjelovao na snimanju prethodna dva filma, a u produkciji filma sudjelovat će i sama Reese Witherspoon.

Vijest o snimanju trećeg nastavka se proširila nakon Reeseine objave, koja je na svom Instagram profilu natuknula da bi nastavak mogao ugledati svjetlo dana, a mi se iskreno nadamo da na to nećemo morati još dugo čekati!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s true... #LegallyBlonde3

Objavu dijeli Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Tko se veseli nastavku ovog velikog hita?

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?