Prvi 4637 pregleda 16. prosinca 2020.

Koliko su dosad zaradili glumci iz filma 'Sam u kući'?

youtube/canva

JoomBoosov youtuber Sven Kranželić u novom je videu istražio koliko su novaca od prikazivanja filma, ali i ukupno, zaradili poznati glumci iz blagdanskog klasika 'Sam u kući' i nije se iznenadio vrtoglavim ciframa

"Za prvi nastavak filma 'Sam u kući' Kevin, odnosno glumac Macaulay Culkin, zaradio je tek 40 tisuća dolara, a samo godinu dana kasnije taj ga je film toliko proslavio da je za ulogu u filmu 'Moja djevojka' dobio ponudu od vrtoglavih milijun dolara", objašnjava Sven na početku priče o najpoznatijem klincu na svijetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako od ovog filma i dan danas zarađuje svakim prikazivanjem i iako ga je kao malog vinuo u zvijezde, nakon burnog obiteljskog razdoblja, preseljenja kod mame i problema s drogom, Macaulay je potpuno odustao od glume. 

Dugo nije bio glumački aktivan, no to ne znači da od uloge Kevina nije zarađivao i nakon snimanja. Trenutno je 'težak' oko 18 milijuna dolara.

via GIPHY

Za razliku od glavnog lika, brojni njegovi kolege iz filma i danas glume. Joe Pesci, poznat i kao lopov Harry iz filma, aktivan je u glumačkom svijetu i sa svojih 77 godina, baš kao i Kevinova mama, Catherine O'Hara. 

via GIPHY

Joe je dosad od dva nastavka filma 'Sam u kući', ali i ostalih uloga koje je nakon tog filma s lakoćom dobivao, zaradio ogromnih 50 milijuna dolara, a Catherine je trenutno 'teška' oko 10 milijuna.

Koliko su zaradili ostali likovi iz najpopularnijeg blagdanskog filma svih vremena te gdje su danas, pogledajte u novom videu samo na JoomBoos YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • uky

    Oko 150.000.000 dolara. Lupio sam.