Prvi 869 pregleda 13. svibnja 2022.

Konstrakta na Eurosongu nastupila u hrvatskim cipelama

24sedam.rs/instagram

Srpska pjevačica Konstrakta sinoć je nastupila u polufinalnoj večeri Eurosonga, a ono što je mnogima privuklo posebnu pažnju su cipele u kojima je održala svoj nastup

Sinoć je u Torinu održana druga polufinalna večer Eurosonga na kojoj je, između ostalih, nastupila i srpska predstavnica Konstrakta, a osim njenog odličnog nastupa, Hrvate je posebno oduševio i jedan dio njenog outfita. 

Naime, Konstrakta je nastupila u bijelim borosanama koje se proizvode u Hrvatskoj i koje se mogu kupiti jedino kod nas, a kako piše 24sata, ove su cipele Konstrakti dostavljene u zadnji čas - samo dan prije odlaska u Torino.

Tada se urednica Zabavnog programa na srpskoj nacionalnoj televiziji, Olivera Kovačević, sjetila se našega glumca Dejana Aćimovića i njegove supruge Dijane Kožul koji bi iz Hrvatske mogli poslati borosane.

 | Autor: Marko Mrkonjić/Pixsell Marko Mrkonjić/Pixsell

"Olja je naša obiteljska prijateljica. Nazvala nas je i rekla da u roku od nekoliko sati moraju imati te cipelice. Ja sam bio na snimanju pa je supruga otišla kupiti borosane da Srbija može poslati svoju predstavnicu na Eurosong", ispričao je glumac za 24sata. 

Njegova supruga je uspjela naći borosane u Zagrebu za 250 kuna. Aćimović je potom nazvao redatelja Zrinka Ogrestu, koji je krenuo s njima za Beograd. Prilikom prelaska granice carinik je redatelja pitao što mu je u kutiji, a Ogresta je rekao da su to cipele za Konstraktu.

"Rekao mi je da otvorim gepek u kojem sam imao odijelo za premijeru i jednu kutiju. Zamolio me da otvorim kutiju, ugledao je cipelice i zaželio sretan put", ispričao je redatelj.

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?