Prvi 505 pregleda 22. lipnja 2020.

Zarazili se: Tenisači partijali u Beogradu prije dolaska u Zadar

24Sata, Promo

Sportaši su partijali uz pjesmu 'A little party never killed nobody', skinuli majice i plesali limbo. Par dana kasnije potvrđene su zaraze nekoliko tenisača s turnira koji se održao u Zadru, među njima i ona Borne Čorića.

U Zadru se igrao Adria Tour, poznati turnir u tenisu koji je privukao brojne svjetske sportske zvijezde. No nakon vijesti da je poznati bugarski tenisač Grigor Dimitrov pozitivan na korona virus, pokazalo se da i dalje trebamo biti jako oprezni. Osim Grigora Dimitrova zaraženo je još troje ljudi, među njima i hrvatski tenisač Borna Čorić, piše 24sata.

Ljude je najviše naljutila vijest da su tenisači nekoliko dana prije zajedno partijali u Beogradu gdje su igrali prve mečeve Adria Toura. Kako piše 24sata, internetom kruže snimke Đokovića, Dimitrova, Zvereva i ostale ekipe kako partijaju, a s njima su bili i Goran Ivanišević i ekipa košarkaša, budući da se tih dana od košarkaškog kluba Mega Vizura oprostio Đokovićev prijatelj, trener Dejan Milošević.

Ovdje pogledajte video:

Ironija pjesme

Tenisači su plesali limbo, razgolitili se i smijali uz popularnu pjesmu 'A little party never killed nobody', odnosno "Malo partijanja neće nikoga ubiti'. Nisu shvaćali da među njima kola zaraza. Dan-dva nakon partyja pozitivan na korona virus bio je košarkaš Nikola Janković, ali Dimitrov i Đoković su ipak došli u Zadar bez da su se testirali.

Tvoja reakcija?