Prvi 97 pregleda 16. svibnja 2022.

Kourtney Kardashian i Travis Barker vjenčali se po drugi put

Kourtney Kardashian/instagram

Reality zvijezda Kourtney Kardashian i bubnjar Travis Barker, nakon vjenčanja u Las Vegasu prije nešto više od mjesec dana, ponovno su se vjenčali na ceremoniji u Santa Barbari. Ovaj put vjenčanje je službeno

Iako su se, prije nešto više od mjesec dana, vjenčali u Las Vegasu, reality zvijezda Kourtney Kardashian i bubnjar Travis Barker ovog vikenda vjenčali su se ponovno jer ceremonija u Las Vegasu nije bila službena. 

Kako piše TMZ, Kourtney i Travis vjenčali su se jučer, 15 svibnja kod matičara u Santa Barbari. Kourtney je na sebi imala kratku bijelu haljinu i bijeli veo, a Travis je odjenuo crni smoking.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli E! News (@enews)

Prema fotografijama, na ceremoniji je prisustvovalo samo nekoliko najbližih ljudi uključujući i Kourtneynu baku MJ i Travisovog oca koji su im navodno bili kumovi. 

"Kourtney je u sedmom nebu i jako je uzbuđena što će započeti novo poglavlje s Travisom. Bili su jako uzbuđeni zbog ovog dana i ludo se vole", za E! News je ispričao jedan od izvora. 

Kourtney i Travis s vjenčanja su se odvezli u crnom kabrioletu na kojemu je stajao znak 'upravo vjenčani', a čini se da je ovo malo vjenčanje samo uvod u veliko slavlje koje će se navodno uskoro održati u Italiji. 

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?