Prvi 568 pregleda 14. ožujka 2019.

Krafne, čuvajte se - stižu brafne!

diana.kuklenko/Instagram

Uz ovu prefinu slasticu, krafne bi mogle pasti u drugi plan

Brafna je slastica proizašla iz pećnice Chefa Marina Medaka, a iako neodoljivo podsjeća na krafne, receptura se razlikuje, i to, moramo priznati, u korst brafne. 

Brafne su zapravo bageli koji su obogaćeni okusima krafne, piše miss7. Osim što su veoma fotogenične, mogu se pronaći u različitim okusima, kao npr. zelena brafna od pistacija i kreme od limuna te crna s kikiriki maslacem i želeom. A ima i onih punjenih čokoladom savršenih za čokoljupce, obzirom da čokolade ne nedostaje.

Brafne se od sada mogu pojesti u u Bagel & Lobster Barru u Zagrebu, u neposrednoj blizini trga Josipa Bana Jelačića, a nadamo se kako će se ubrzo moći naći i na više lokacija. Mljaci!

Hoćeš li probati ovaj neodoljivi desert?

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    mlja ciiiiiii!