Prvi 6210 pregleda 08. srpnja 2021.

Kraj fotošopa? Selena objavila neobrađenu sliku u badiću

MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL

Selenini fanovi su oduševljeni time što se napokon netko od svjetskih celebrityja bez ustručavanja odlučio slaviti prirodno tijelo pa je nazivaju pravim uzorom.

"Kako je osvježavajuće i drugačije vidjeti fotografiju nekog celebrityja bez imalo retuširanja", komentirali su fanovi ispod fotografija na kojima Selena Gomez promovira liniju kupaćih kostima u suradnji s brendom La'Mariette i čija je kampanja u potpunosti 'photoshop-free'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA’MARIETTE (@La'Mariette)

"Tako sam zahvalna što sam dobila priliku proslaviti svjetonazore svojih prijatelja. Moja suradnja s La'Mariette je izašla danas", obznanila je Selena i dodala:

"Ono što volim u vezi ovog brenda je to što slavi žene koje bezuvjetno vole svoje tijelo i koje mu daju zahvalnost koju zaslužuje".  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA’MARIETTE (@La'Mariette)

Čak i korisnici društvenih mreža koji inače ne prate Selenu i njeno djelovanje, oduševljeni su time što se napokon netko od svjetskih celebrityja bez ustručavanja odlučio slaviti prirodno tijelo te nazivaju Selenu pravim uzorom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA’MARIETTE (@La'Mariette)

Brend La'Mariette se zalaže za to da se svi kupaći kostimi proizvode u veličinama od XS do XXL kako bi se sve žene osjećale udobno i samopouzdano te kako bi bez ograničavanja mogle naglasiti svoju istinsku osobnost. 

 

 

POGLEDAJTE TEASER ZA DRUGU SEZONU 'TEINIH DNEVNIKA':

Tvoja reakcija?