Prvi 184 pregleda 28. rujna 2022.

Kraljevska obitelj zabrinuta zbog nove sezone 'Krune'

thecrownnetflix/Instagram/canva

Izlazak nove, pete sezone Netflixove serije 'The Crown' najavljen je za početak studenog ove godine, a britanska kraljevska obitelj zbog toga je iskazala priličnu zabrinutost jer smatraju da će to naštetiti ugledu novog kralja

Radnja pete sezone Netflixove serije 'The Crown' odvijat će se u razdoblju od 1990. do 1996. godine koje je bilo jedno od najturbulentnijih razdoblja za kraljevsku obitelj. No, osim svih dramatičnih događaja koji su ih tada zadesili, veliki fokus bit će na raspadu braka princeze Diane i princa Charlesa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

U novoj sezoni bit će prikazan intervju u kojemu je Charles javno priznao da je prevario princezu Dianu, ali i poznati intervju princeze Diane u kojemu je iznijela mnoge činjenice o svom braku s princom. 

S obzirom na to da je Charles sada kralj, oglasila se i Buckinghamska palača koja smatra da će Netflix previše izdramatizirati 'rat' između njega i Diane pa svim silama žele zaštititi njegovu reputaciju, piše Teen Vogue

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

Produkcija serije odlučila je ne 'podilaziti' Buckinghamskoj palači s obzirom na to da je cijela sezona snimljena prije smrti kraljice Elizabete II., odnosno prije nego što je Charles postao kralj, a tada nije bilo baš toliko važno kako točno će on biti prikazan.

No, bez obzira na to što je odlučeno da će nova sezona izaći za nešto više od mjesec dana i da je bio pušten već prvi teaser za nju, taj je teaser nestao sa svih službenih društvenih mreža i YouTube kanala ove serije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

Čini se da je 'drama' s kraljevskom obitelji poprimila ipak malo veće razmjere pa nam sada samo preostaje pričekati izlazak nove sezone i vidjeti koji dio njihovih života će biti prikazan i kako, a koji ipak ne. 

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?