Prvi 1004 pregleda 27. svibnja 2019.

Kraljevske vijesti: Već se nagađa o drugoj bebi?

meghanmarkle_hd@instagram

Archie s roditeljima, navodno, ubrzo putuje u Afriku, priča se tko će biti kuma te se već nagađa o drugoj bebi? Evo što se sve događa u kraljevskoj obitelji.

Iako je maleni Archie tek došao na svijet, već mu se spremaju veliki planovi. Naime, ne znamo koliko ste upoznati s ovom temom, ali prošlog mjeseca šuškalo se kako bi Meghan i Harry s bebom mogli posjetiti Afriku čim Archie bude dovoljno velik za put. Nagađalo se kako bi u Afriku mogli otići volontirati, a sve u sklopu organizacije Commonwealth. No, čini se kako je došlo do promjene planova.

Najnovije informacije ukuzuju na to kako će novopečeni roditelji s Archijem do kraja ove godine samo posjetiti Sjevernu Afriku, ali plan puta nije još u potpunosti poznat. Cosmopolitan javlja da su ove informacije potvrdile vlasti iz Sjeverne Afrike. "Ljudi su informirani o dolasku Vojvode i Vojvotkinje i počele su prve pripreme", rekli su.

 

Iako zasad ne znamo kad će točno otputovati, znamo da će to biti relativno ubrzo, a ono što ćemo još do tada znati jest tko će mu biti krsna kuma. Dvije Meghanine frendice su trenutno najizglednije za tu poziciju. Meghanina najbolja prijateljica Jessica Mulroney s jedne, i Selena Williams s druge strane. Možda je Selena i izgledniji izbor, jer je upoznala Archiea prije Jessice, zbog čega sad svi šuškaju da će ona dobiti tu čast.

Iako su Meghan i Selena dugogodišnje prijateljice, fanovi su uvjereni kako je ovo znak da je Selenino i Meghanino prijateljstvo time dosegnulo još jednu novu razinu i da bi to mogao biti razlog da upravo ona postane kuma trenutno najpoznatijoj bebi na svijetu. Kakva čast.

I ako možda na kraju to ne bude tako, već ta čast pripadne ipak Mulroney, Selena ne treba očajavati zato što postoje kladioničarska predviđanja koja govore da će Meghan i Harry svoje drugo dijete dobiti već druge godine, ili tada barem objaviti vijest o trudnoći. 

Harry Aitkenhead iz Corala rekao je: "Meghan i Harry su tek postali roditelji, ali uvjereni smo da beba Archie neće biti njihovo jedino dijete." Iako je najizglednije da će drugo dijete dobiti već sljedeće godine, priča se i o 2021., a potom i 2022. No, to je još daleko, kako god okrenemo. Javit ćemo vam kad saznamo.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajmee već????