Prvi 1963 pregleda 25. ožujka 2019.

Kraljevsko pravilo koje je princeza Diana često kršila

great_women_world/instagram

Svaka djevojka koja postane članica kraljevske obitelji mora se pomiriti s činjenicom da ona više ne može biti svoja, oblačiti se i ponašati onako kako ona to želi.

Kako nam otkriva portal Her, broj modnih pravila kraljevske obitelji je uistinu velik.

Primjerice, u blizini kraljice nijednoj pripadnici obitelji nije dozvoljeno nositi hlače ili suknje koje otkrivaju koljena. Isto tako, potpuno bi bilo neprikladno ispod suknje ne nositi hulahupke ili ih nositi, ali s neprikladnim uzorkom.

via GIPHY

Također, šminka bi morala biti što prirodnija, odnosno ‘nude’, pa bi napadna sjenila u duginim bojama ili preupadljiv ruž značio iskazivanje nepoštovanja prema kraljici i kraljevskim pravilima.

via GIPHY

Ipak, postoji jedno pravilo koje je princeza Diana uvijek kršila te ostala vjerna sebi i svojim modnim afinitetima. Naime, pravilo nalaže da princeze nikada ne nose bilo koju drugu boju laka za nokte osim prozirne ili boje kože, a Diana bi se često u javnosti pojavila sa svojom prepoznatljivom bojom crvenog laka za nokte.

via GIPHY

Čak je i Meghan Markle na svom vjenčanju odlučila poštovati pravilo ‘laka za nokte’ noseći neutralnu boju laka. Čini se kako je princeza Diana ipak bila sklonija kršenju modnih i beauty pravila od sadašnjih princeza.

via GIPHY

Možda je takvim postupcima ‘živcirala’ kraljicu kao i ostale članove kraljevske obitelji, no među narodom će uvijek ostati omiljena.

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajme pa daa