Prvi 2272 pregleda 18. ožujka 2019.

Kraljica je stroga: Meghan i Harryju opet rekla ne!

queenelizabeth/Instagram

Meghan i Harry žele potpunu neovisnost i priliku za stvaranje globalne marke filantropije, ali to nije tako jednostavno ako se pita Kraljicu

Princ Harry i Meghan Markle imaju velike planove - s kojima se kraljica navodno ne slaže u potpunosti. Vojvoda i vojvotkinja iz Sussexa borili su se za vlastiti neovisni ured, prema izvješću Sunday Timesa, ali kraljica Elizabeta II. i princ Charles stavili su veto na tu ideju. A njihova je riječ gotovo konačna, budući da bi Elizabeta i Charles trebali zajednički financirati taj ured, rekao je kraljevski izvor za Sunday Times, piše Marie Claire.

"Željeli su da njihovo kućanstvo bude potpuno neovisno o Buckinghamskoj palači, ali kraljica i princ Charles rekli su "ne". Postoji institucionalna struktura koja ne dopušta takvu neovisnost. Prema izvješću Sunday Timesa, njihov 'vlastiti posao' bila bi globalni "Sussex brand" filantropije i humanitarizma koji bi omogućio Meghan da nastavi raditi kao aktivistica.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy treason day ungrateful colonials

A post shared by Her Majesty (@queenelizabeth) on

Izvješća o neodobravanju kraljice dolaze samo nekoliko dana nakon što je kraljevska obitelj potvrdila da će Harry i Meghan odvojiti svoje domaćinstvo od Willa i Kate.

 "Kraljica je pristala na stvaranje novog doma za vojvodu i vojvotkinju Sussexa, nakon njihova braka u svibnju prošle godine", navodi se u službenom priopćenju. "Domaćinstvo, koje će biti stvoreno uz potporu Kraljice i Princa od Walesa, bit će uspostavljeno u proljeće." 

No, čini se kako ured ipak mora biti u Buckinghamskoj palači i kako ipak neće biti potpuno neovisni od ostatka obitelji.

Pogledaj novi video na JoomBoosu:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajoj...