Prvi 1354 pregleda 16. studenoga 2018.

Kraljica više nije najpopularnija u kraljevskoj obitelji?!

kensingtonroyal / instagram

Dosad je bila na prvom mjestu, no njezinu je popularnost preuzeo jedan drugi kraljevski član

Britanska kraljevska obitelj vjerojatno je najpopularnija obitelj na svijetu, no samo jedan član te obitelji je najomiljeniji u društvu, piše Her. I dok su neki članovi manje omiljeni od drugih, jedna je osoba zauzela vrh ljestvice trenutne popularnosti - i nismo sigurni je li nam to čudno ili baš i ne. 

Harry je s prvog mjesta maknuo Kraljicu

Naime, dosad je najpopularniji član kraljevske obitelji bila Kraljica Elizabeta II., no prvo je mjesto od nje trenutno preuzeo njezin unuk - princ Harry!

Harry je osvojio čak 77 posto glasova javnosti, dok je na drugom mjestu sada Kraljica. Princ William je na trećem mjestu, na četvrtom je njegova supruga, Kate Middleton, na petom je mjestu princ Philip, a Meghan Markle je zauzela šesto mjesto. 

 

Fotkaj se sa svojim brojem JoomBoos Videostar magazina kao što je to napravio Dennis Domian i objavi fotku na svom Instagramu uz hashtag #videostarmagazin (stavi profil na javno), i možda bas ti osvojiš JoomBoos poklon paket!  Požuri, petkom biramo tjednog pobjednika!

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Maaaa da??