Prvi 1167 pregleda 09. veljače 2022.

Kris Jenner otkrile ime Kylienog djeteta?

krisjenner/Instagram

Kylie Jenner je prije tjedan dana postala majka drugog djeteta, a mnogi fanovi su uvjereni kako je Kris Jenner na Instagramu otkrila ime bebice

Američka reality zvijezda Kylie Jenner 2. veljače rodila je svoje drugo dijete, sinčića čije ime još ne znamo, no mnogi obožavatelji su uvjereni kako je Kyliena mama, Kris Jenner, već otkrila kako se bebica zove.

Naime, Kris je u komentaru fotografije kojom je Kylie podijelila sretnu vijest, napisala 'Angel Pie', a jedan obožavatelj joj je uzvratio komentarom "Je li ime djeteta Angel? U svim komentarima vidim riječ 'angel'", piše Her.

 | Autor: kyliejenner/Instagram kyliejenner/Instagram

Također, njezina sestra Kim u komentaru fotografije je ostavila emoji anđela, što mnogi smatraju još jednim znakom da je upravo to ime Kylie odabrala za sina...

Ono zbog čega fanovi još smatraju da se dijete zove Angel su i kolačići s Kyliene proslave darivanja djeteta jer je na svakome od njih pisalo upravo - Angel.

 | Autor: kyliejenner/Instagram kyliejenner/Instagram

I sama Kylie je, dok je još bila trudna, u opisima nekih od fotografija na Instagramu stavljala emojije anđela pa nam se nekako čini da su fanovi možda u pravu. 

Što vi mislite? Je li ovo ime nove bebe Kardashian-Jenner?

 

 | Autor:

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar teavvitic2

    teavvitic2

    Sve je odlično 😘