Prvi 12790 pregleda 02. kolovoza 2019.

Krvava večer u Zagrebu: Muškarac ubio šestero ljudi

Marin Tironi/Pixsell

Ubijeno je šestero ljudi, među njima i dijete. Jedina koja je preživjela masakr je desetomjesečna beba, potvrdio je načelnik PU zagrebačke Marko Rašić. Sumnja se da je motiv ljubomora.

Zagreb, ali i cijelu Hrvatsku šokirao je stravičan zločin koji se dogodio u četvrtak u 21. 30 sati na zagrebačkoj Kajzerici. Ubijeno je šestero ljudi, dvoje muškaraca, tri žene i jedno dijete. Napad je preživjela samo desetomjesečna beba. Nakon potrage za osumnjičenim, policija je potvrdila da si je presudio u Brezovici, piše 24sata.

Ovdje pogledajte više:

Tijela ljudi policija je pronašla nakon dojave susjeda o pucnjavi i krikovima. Policija je na istoj adresi intervenirala i 2011. godine, no to se ne dovodi u vezu s ubojstvom.

 | Autor: Igor Soban/PIXSELL Igor Soban/PIXSELL

Grad je cijelu noć bio pod opsadom, a policija je kontrolirala izlaze i ulaze u grad. Osumnjičenog su na kraju pronašli u Brezovici gdje si je presudio.

 | Autor: Marin Tironi/Pixsell Marin Tironi/Pixsell

Više o ovom stravičnom događaju pratite na 24sata.

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nebitnaaa

    znaci kada god izlazim van vecinom budem na tom podrucju ali jucer nisam... boze dragi
  • mala_loodacha

    Ajme, užas