Prvi 699 pregleda 10. studenoga 2019.

KSI pobijedio u spektakularnoj borbi: Logan je ljut!

Kirsty O'Connor/Press Association/PIXSELL

Mogli smo svjedočiti jednoj od najzanimljivijih borbi ikad, onoj između dvoje popularnih youtubera, a ovaj put smo dobili pobjednika - šampiona YouTube boksa.

Sinoć se u 23 sata po američkom vremenu u Los Angelesu održao događaj godine - boksački meč između youtubera Logana Paula i KSI-ja. Iako je prvi put borba završila neriješeno, ovaj put se zna pobjednik. 'Zlatni pojas' kući je odnio KSI.

Upečatljiv ulazak u dvoranu

Britanac KSI, pravog imena Olajide Olayinka Williams Olatunji, prema ringu se kretao uz pjesmu "Down Like That" Ricka Rossa, Lil Baby i S-X. Njegov suparnik je izabrao XXXTentacionovu pjesmu "Take a Step Back". Za svoj drugi boksački meč odabrali su zanimljive outfite.

Napeta borba

Ovakvoj borbi rijetko tko bi se nadao. Nagađanjima tko bi mogao pobijediti došao je kraj jer sad se zna da je KSI novi YouTube boksački prvak. Tim rezultatom nije zadovoljan Logan Paul kojem je pobjeda izmakla 'za dlaku'.

U četvrtoj rundi nokautirao je KSI-ja dok je Britanac već padao na pod. Zbog takvog nepoštenog poteza, suci su Loganu odlučili oduzeti 2 boda. Kada su na kraju meča zbrojili bodove odmah se znalo tko je pobjednik. No, Logan misli da su ga pokrali i rekao je da će se žaliti komisiji, javlja Sportingnews.

BODOVI:

KSI - Logan

55       56

57       54

56       55

Logan želi rematch

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RESPECT ✊ . #KSILoganPaul2

A post shared by DAZN USA (@dazn_usa) on

KSI-ja su pitali bi li se htio ponovno boriti s Loganom, a on im je odgovorio:

"Ne, gotovo je!".

Loganu se ta ideja sviđa:

"Da! Ovo su mi najbolji trenuci u životu. To je bila opcija, ali ona se ne sviđa KSI-ju."

 

Justin podržao prijatelja Logana

Borbu je pratio i pjevač Justin Bieber koji je kući otišao nezadovoljan što je favorit Logan izgubio. Na svom Instagram profilu je objavio: "Logan je bio bolji borac! Točka!".

 | Autor: justinbieber/Instagram justinbieber/Instagram

No, bez obzira na Loganovu želju za borbom i Justinovo razočarenje, do borbe vjerojatno neće doći. Na nju treba pristati i KSI, a on to ne namjerava. Možda ćemo, umjesto njih, uskoro u ringu vidjeti neka druga dva popularna strana youtubera.

Prva borba završila nerješeno

Youtuberi su se odlučili na ovaj rematch nakon što je njihov prvi meč, održan prošle godine u Manchester Areni, završio neriješeno. Prvi meč su stručnjaci prozvali "najvećim amaterskim boksačkim mečom u povijesti", a zarada koju su youtuberi odnijeli iz borbe je enormna. Ukupna zarada njihovog prvog boksačkog meča iznosila je 8,3 milijuna dolara. Okeeeej!

Osim velike zarade, ovaj je meč privukao brojno gledateljstvo. U Areni je youtubere bodrilo 20 tisuća ljudi, a ukupno ih je, i uživo i putem live streama, pratilo više od 2 milijuna ljudi.

KSI je, prilikom najave nove borbe, poručio Loganu da ga "zvono ovoga puta neće spasiti". Odnosno, poručio mu je da će ga pobijediti. Ubrzo nakon KSI-jeve objave javio se i Logan, koji je objavio fotku rimske Arene i napisao da bi se ondje mogli boriti u rematchu. Okej, to se neće dogoditi, ali vjerujemo da će i u Los Angelesu borba biti dovoljno atraktivna i velebna.

Jučer ste mogli gledati i tijesnu boru između JoomBoosovih youtubera, Svenkyja i TheSikrta. U prvoj regionalnoj YouTube borbi pobijedio je Svenky. 

Video pogledajte ovdje:

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?