Prvi 1396 pregleda 22. veljače 2019.

Kylie će ipak oprostiti Jordyn?

kylie jenner / instagram

Nakon što je Tristan prevario Khloe s najboljom prijateljicom njezine sestre Kylie, nije bilo izgledno kako će Kylie i Jordyn ostati prijateljice, no to se ipak promijenilo?

Kako piše Cosmopolitan, izgleda kako ipak postoji šansa da njih dvije 'izglade' odnose, za razliku od Tristana Thompsona kojeg je obitelj zauvijek otpisala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

to 2019 please ...

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Prijateljstvo Kylie i Jordyn seže godinama unazat i toliko su se povezale da ga je jako teško prekinuti. Prijateljska veza između njih bila je toliko jaka i toliko su toga prošle zajedno, rekao je izvor za Cosmopolitan. Zbog toga obitelj Kardashian ne očekuje da Kylie oprosti Jordyn (koja je osim toga super bliska sa Stormi) i 'izbriše' je iz svog života. "Jordyn i Kylie su kao sestre i nerazdvojne najbolje prijateljice. Obitelj ne očekuje da više ne budu prijateljice', objašnjava izvor. "Ipak, vrijeme će pokazati kako će se situacija razviti."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

we’ve traveled lives together

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Naravno, možda postoji velika razlika između onoga što cijela obitelj očekuje (ili želi) od Kylie i onoga što Khloé očekuje od svoje sestre. Za sada se Jordyn ipak odselila iz Kylieine kuće, a izgleda da i Kylie "osjeća kao da ne zna tko je Jordyn zapravo bila cijelo ovo vrijeme". Jao...

Što ti misliš o svemu? Bi li joj trebala oprostiti ili ne?

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ma jel?????