Prvi 895 pregleda 19. siječnja 2019.

Kylie i Travis što prije žele još jedno dijete

Očito su se jako dobro snašli u ulozi roditelja!

Ako ste poput ostatka svijeta i svaki dan jedva čekate novu sliku Kylie Jenner i Travisa s kćeri Stormi, pripremite se na to da bi ubrzo mogli gledati i sliku nove bebe. Izvor je za časopis 'People' izjavio kako par što prije želi još jedno dijete, piše Cosmopolitan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mama Girl

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Izvor je rekao kako Travis već prilagođava svoj raspored kako bi što više vremena mogao provesti s Kylie i Stormi te kako se po pitanju novog dijeteta vode onom: 'Bolje prije nego kasnije'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thankful.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Stormi će u veljači napuniti tek jednu godinu, ali Kylie želi veliku obitelj, tvrdi izvor, a Travis se za sada pokazao kao brižan otac. Zanimljivo je to što se par nije još ni vjenčao, a već planiraju drugo dijete.

Vjenčanje će malo pričekati

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎉💕

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

Navodno se planiraju i vjenčati u skoroj budućnosti, ali žele biti oprezni s tim. Kylie je gledala svoje sestre kako se rastaju i prolaze kroz turbulentne ljubavne odnose i ne želi ponoviti istu grešku. Želi biti sto posto sigurna u svoju vezu prije nego ode taj korak dalje.

 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    kaj im se žuri? xD