Prvi 907 pregleda 14. svibnja 2020.

Kylie Jenner objavila preslatki video s kćeri Stormi

KylieJenner/Instagram

Dvogodišnja kći Kylie Jenner, Stormi pokazala je na Instagramu kako ima više samokontrole od većine odraslih ljudi, a video u kojem Kyle s djevojčicom izvodi ‘Fruit Snack Challenge’ postao je viralan preko noći

Izazov je izgledao ovako: Kylie je stavila zdjelu s bombonima ispred Stormi i rekla joj da može dobiti tri bombona tek kada se Kylie vrati u sobu. Kylie je potom izašla iz sobe, ostavivši kameru da snima Stormi tako da vidi hoće li je poslušati ili ipak pojesti bombon bez maminog dopuštenja, piše MarieClaire.

Stormi je uspješno položila izazov. U jednom se trenutku čak približila zdjeli, ali se brzo povukla natrag te otpjevala sebi pjesmicu "strpljenje, strpljenje, strpljenje" dok je čekala mamu. Onog trenutka kad se Kylie vratila, Stormi je oduševljeno dobila svoja tri bombona kao nagradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Ova objava na Instagramu je dostigla vrtoglavih 50 milijuna pregleda, a komentirale su je mnoge slavne osobe, uključujući Hailey Baldwin, Chrissy Teigen i Kim Kardashian.

"Plačem, ona je takoooooooo dragocjena", napisala je Hailey Baldwin u komentarima na Instagramu.

Na Twitteru je Stormi radi ovog videa postala prava mala zvijezda, a mnogi su komentirali kako ima veću samokontrolu od većine odraslih ljudi.

 

 

Novi JoomBoos Posterbook potraži na svim kioscima tiska!
 | Autor:

 

Tvoja reakcija?