Prvi 493 pregleda 02. travnja 2019.

Kylie si je na cover na Twitteru 'okačila' fotku Jordyn Woods

KylieJenner/Instagram

Okej, ovo vjerojatno nitko nije očekivao. Možda prvoaprilska šala?

Trenutno nitko ne razumije što se događa između obitelji Kardashia-Jenner i Jordyn Woods. Najmlađa članica obitelji, Kylie, potresla je afera između njezine najbolje frendice i dečka njezine sestre, Khloe. No, možda ju ipak nije baš TOLIKO potresla, jer je na Twitter cover fotku odlučila staviti ogromnu fotku s Jordyn, pa je sad svima još manje jasno što se događa, piše Cosmopolitan.

 | Autor: KylieJenner/Twitter KylieJenner/Twitter Nakon afere koja je nastala zbog poljupca Jordyn i Tristana, Woods se iselila iz Kylieine kuće. Kolekcija šminke oko koje su dvije frendice surađivale našla se na rasprodaji, pa su svi zaključili da je njihovom odnosu došao kraj.

No Kylie je demantirala da je kozmetika bila na rasprodaji zbog skandala, već da ona za to nije ni znala. Čim je saznala vratila ju je na staru cijenu.

Svi su mislili da je njihovom prijateljstvu došao kraj, no ova zanimljiva fotka možda je dokaz da prijateljstvo ipak postoji. Hmm...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

brb on vacation wearing my favorite new lip kit EXTRAORDINARY available now on KylieCosmetics.com 🌴

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Što ti misliš o ovoj fotografiji? Misliš li da se frendice i dalje druže? Ili se Kylie samo šalila na Prvi april? 

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Šta se događa??? xD