Prvi 9 pregleda 07. ožujka 2016.

Lana Jurčević zna kako se boriti protiv hejtera!

Lana Jurčević

Zbog jednog zločestog komentara pjevačici je puknuo film, ali je ostala sabrana i poslala vrlo snažnu poruku svim svojim obožavateljima...

Lanu Jurčević (31) na Facebooku prati više od 330 tisuća ljudi, a ona ih često počasti provokativnim fotografijama. Dok jedni s nestrpljenjem iščekuju tako nešto, drugi s još većim nestrpljenjem iščekuju nove prilike za izražavanje vlastitog neslaganja.

Kada živite pod budnim okom javnosti, vrlo se često susrećete s ovom drugom skupinom ljudi, a toga je itekako svjesna i Lana.

Ipak, kada je mlada pjevačica nedavno objavila fotku na kojoj je u prvom planu njezin dekolte, nije očekivala osobne uvrede. Naime, na svom je Facebooku objavila spornu fotografiju ispod koje je ubrzo osvanuo komentar: "Kako je odvratna, kad se samo sjetim kako mi je prije bila draga... šteta".

 

Sunce napokooooon! ☀️

Posted by Lana Jurčević on Saturday, 5 March 2016

Lana se vrlo brzo snašla i odgovorila u svom stilu.

- Odvratna'. Dugo nisam čula tu riječ... Jedna žena drugoj ženi, to da kaže... To je šteta, a ne jedan običan dekolte na jedan običan, sunčani dan od 365 dana. Jesam li otela tuđeg muža? Pregazila bezobzirno psa na cesti, prevarila nekog, rodila dijete i bacila ga u kantu za smeće? Čemu tako teško riječi? Možda ste gospođo vi zatvoreni do grla, ali možda imate više nemorala i zlobe u svom životu nego ja. Ja bih radije odabrala dekolte do pupka i bila dobronamjerna i pozitivna osoba nego šikljala otrov okolo... Budite dobri to je najvažnije. <3 - napisala je.

Sporni komentar je vrlo brzo obrisan, ali ga je pjevačica svejedno izdvojila i objavila uz zanimljivu poruku: "Poznato je da muskarci jedni drugima "cuvaju ledja" - jedna od pametnih stvari koje mozemo nauciti od njih smile emoticon Ovoj gospodji je cak i dekolte "TABU" tema. I naravno, zelim se svima zahvaliti za svakodnevne lijepe komentare, zelim da znate da sam tu i da pratim".

 

Poznato je da muskarci jedni drugima "cuvaju ledja" - jedna od pametnih stvari koje mozemo nauciti od njih :-) Ovoj...

Posted by Lana Jurčević on Sunday, 6 March 2016

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?