Prvi 1226 pregleda 25. listopada 2021.

Latino zvijezda Maluma u veljači stiže u Zagreb!

maluma/Instagram

Kolumbijski pjevač, pravog imena Juan Luis Londoño Arias, svojim stasom i glasom 'zaludio' je obožavatelje diljem svijeta. Uživo će ga moći čuti i domaća publika i to već u veljači.

Poznati Latino zavodnik Maluma u veljači će održati koncert u zagrebačkoj Areni. Tako se glavni grad Hrvatske pridružio popisu gradova njegove svjetske turneje 'Papi Juancho 2022'. Maluma je izvođač sa najviše prodanih koncertnih ulaznica u povijesti latino glazbe koji je samo u 2017 g. u sklopu svoje turneje rasprodao preko 1 milijun ulaznica, piše 24sata.

 | Autor: 24Sata, Promo 24Sata, Promo

Njegovom planetarnom uspjehu prethodila su tri glazbena albuma Pretty Boy Dirty Boy (2015), F.A.M.E. (2018.) i 11:11 (2019.) koji su zauzeli br.1 Billboard latino liste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)

Maluma je najmlađi umjetnik koji je istovremeno osvojio #1 i #2 na Billboardovoj "Latin Airplay" listi, dok je njegovih čak četrnaest najpopularnijih hitova završilo na istoimenoj listi. Jedna od značajnih glazbenih suradnji mu je ona sa Shakirom, čiji je video spot „Chantaje“ na Youtube pogledalo skoro 3 milijarde fanova. I druge glazbene suradnje Malumi donose iznimnu popularnost poput one sa J.Lo, Ricky Martin, Madonne i Marc Anthony. Bilo da snima glazbu, nastupa, fotografira se za naslovnice najvećih popularnih magazina ili surađuje sa najvećim modnim brendovima, Maluma slovi za jednog od najvećih latino glazbenika u povijesti glazbe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)

Zagrebački koncert biti će jedan od prvih sa kojim započinje svoju europsku turneju, a organizatori turneje „Old Music Live“ odabrali su lokalnog partnera, zagrebačku agenciju A4 events iza koje stoji organizacija popularnog Fresh Island Festivala i Food Truck Festivala. Maluma na koncert u Zagrebu dolazi sa svojom produkcijom s preko 10-ak velikih kamiona šlepera, a organizatori najavljuju scensko vizualni i audio spektakl kakav Zagreb još nije imao priliku svjedočiti. 

S kim ideš na koncert?

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?