Prvi 749 pregleda 17. ožujka 2019.

LayZ zaspao u avionu, Baka Prase izbacio 'Druga', a Petra?

layz_yt/Instagram, saamopetraa/Instagram, bakaprase/Instagram

Što se sve događalo s youtuberima preko vikenda? Mi znamo!

LayZ zaspao u avionu

Podsjećamo, LayZ je prije 10 dana otputovao na Thailand s poznatim travel blogerom Kristijanom Iličićem. Do sada su imali prilike uživati u mnogim čarima egzotične destinacije kao što je druženje sa slonovima. Sinoć su se avionom uputili na Krabi - zapadnu obalu južnog Thailanda. Međutim, LayZ je na letu zaspao te ga je stjuard morao probuditi, pretpostavljamo iz sigurnosnih razloga.

 | Autor: layz_yt@instagram layz_yt@instagram

 | Autor: layz_yt/Instagram layz_yt/Instagram

Sve to je, naravno, snimio Kristijan i objavio na Insta story. Iako se Lay Z u početku šokirao, na kraju se samo nasmijao.

 | Autor: layz_yt/Instagram layz_yt/Instagram

Danas već uživaju u svemu što im Krabi pruža - blago im se!

 | Autor:

Saamo Petra ima novu frizuru - iznenađeni?

Da, i nama je bilo čudno kako već svega tjedan dana ima istu frizuru. Ali ipak je sve u redu, naša kraljica Petra ponovno je zablistala s novom frizurom, iako ovaj put nije riječ o novoj boji, nego samo o novoj duljini

 | Autor: Saamo Petraa Saamo Petraa

Riječ je o novim, plavim, ekstenzijama, a mi se ne možemo odlučiti što joj bolje stoji. Uvijek nas nanovo oduševi. A tebe?

Baka Prase ima novu pjesmu

Bogdan Ilic, odnosno Baka prase jučer je izbacio novu pjesmu 'Drug' koja govori o izdaji najboljeg prijatelja. Podsjećamo, Baku Prase je najbolji prijatelj MeeKee izdao tako što mu je krao novce. Baki je izdaja jako teško pala, ali očito i jako dobro inspirirala za novu pjesmu koja nakon samo jednog dana ima skoro pola milijuna pregleda. Svaka čast! 

Kako ti se sviđa pjesma?

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

 

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahahah, super :DD