Prvi 1892 pregleda 20. listopada 2019.

Lea Stanković: 'Imam najbolji stil među youtubericama'

lea stankovic / instagram

Popularna srpska youtuberica Lea Stanković odgovorila je na 24 zanimljiva pitanja i ekipi 24sata otkrila mnoge zanimljivosti o sebi.

Lea je priznala kako njezini vršnjaci nisu htjeli razgovarati s njom u školi kad je tek krenula snimati za YouTube, ali se sve promijenilo kad je počela dobivati sve više i više subscribera, a zatim je YouTube fenomen pokušala objasniti i starijim generacijama.

Pogledajte Leina 24 pitanja:

"YouTube je mjesto gdje mogu biti beskrajno kreativna, šaliti se, glumiti, pjevati i snimati o svim onim temama koje volim", rekla je Lea.

Kad su je pitali u čemu se najviše nadopunjuje sa svojom sestrom, također youtubericom, Sarom Stanković, Lea je kao iz topa odgovorila: "Ja sam više za šminku, a moja sestra je više sportski tip i tu jedna drugu nadopunjujemo." Njihove razlike zapravo ih čine savršenim YouTube spojem.

Sara trenutno živi u Parizu, gdje studira, a iako je njezin odlazak Lei teško pao, presretna je što Sara živi svoj san.

Uskoro izbacuje vlastitu modnu kolekciju

Lea uskoro izbacuje i svoju modnu kolekciju koja će biti puna pink i metalik komada, a na pitanje misli li da ima najbolji modni stil od svih youtuberica na Balkanu odgovara 'da'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sometimes the wrong choices bring us to the right places.🍭

Objavu dijeli Petra Dimic (@saamopetraa)

No, uz nju, kaže, ima i mnogih drugih youtuberica koje se odlično odijevaju, a među njima je navela i JoomBoosovku Saamo Petru.

Što je još otkrila pogledajte u intervjuu 24 pitanja na 24sata YouTube kanalu.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?