Prvi 762 pregleda 20. ožujka 2021.

Lea otkrila: 'Zbog YouTubea se nisu htjeli družiti sa mnom'

lea stankovic / instagram

"Mislim da je okolina ta koja ne želi da uspijete", mudro se izjasnila poznata regionalna youtuberica i influencerica Lea Stanković. Ona je u svojoj ispovijesti opisala svoje početke.

Poznata youtuberica Lea Stanković otvorila je dušu u serijalu 24sata 'Moj put'. Opisala je početke snimanja i otvaranje svog YouTube kanala. U ispovijesti je otkrila da joj početak karijere nije bio nimalo lagan i da se suočila s mnogo problema.

Ovdje pogledajte video:

Počela je snimati kad joj se sestra preselila na studij u Francusku, a ona je ostala kod kuće s majkom i tražila novi hobi. Često su zajedno gledale videa na YouTubeu pa joj je majka predložila da i sama krene snimati. 

"Moj početak sa snimanjem je bio dosta težak, imala sam samo 14 godina i još sam išla u osnovnu školu. Moji prijatelji i ljudi iz škole to su smatrali tragičnim jer je snimanje tad na našim prostorima bila sasvim nova stvar. Svi su tad smatrali da radim nešto sramotno", otkrila je Lea.

Nisu se htjeli s njom družiti

"Nitko iz tog perioda se nije htio sa mnom družiti, ostale su mi samo dvije prijateljice s kojima sam se družila i još danas se s njima družim", priznala je.

Lea smatra da je svaki početak težak, da ako smo spremni nešto raditi, onda moramo biti spremni i na to da ćemo imati teške trenutke u svojoj karijeri. Ona u početku nije razmišljala o brojevima pregleda i pratiteljima, a i danas svoj posao radi jer ga voli: "Ja ovaj posao radim jer ga volim najviše na svijetu".

O planovima za budućnost ne voli pričati

"Ne volim govoriti o svojim planovima za budućnost jer smatram da sve lanove koje imamo trebamo zadržati za sebe i polako ih ostvarivati, jedan po jedan. Općenito što se tiče moje karijere to ćemo vidjeti kako će se kretati YouTube i Instagram, te hoće li i dalje biti popularni.", dodala je.

Što je još Lea rekla u videu za serijal 'Moj put' pogledajte na 24sata YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?