Prvi 938 pregleda 28. listopada 2021.

Lego ima kolekciju inspiriranu filmom 'Home Alone'

Legoljupci pozor! Uskoro u prodaju izlazi kolekcija inspirirana najpopularnijim božićnim filmom. Tako ćete ovog Božića imati priliku slagati Kevinov dom i vratiti se u djetinjstvo uz zanimljive i smiješne trenutke iz filma 'Home Alone', ali na malo drugačiji način - uz 'Legiće'

U posljednjem desetljeću fanovi su zaslužni za osmišljavanje i izlazak nekih od najboljih Lego setova za kojima svi sada 'lude', a za Božić izlazi novi set koji je možda najbolji dosad.

Riječ je o setu inspiriranom filmom 'Home Alone', omiljenim blagdanskim klasikom kojega obožavaju generacije. Danska kompanija Lego objavila je fotografije seta koji ima 3955 dijelova i prikazuju filmske scene, najbolje zamke i skrivene poruke inspirirane ovim filmom, piše The Verge.

 | Autor: LEGO LEGO

Cijela Kevinova kuća je osmišljena kao kuća za lutke koja se otvara s bočne strane, ali se pomiču i katovi, ovisno o tome kako želite gledati složene scene. Tako u kolekciju spadaju i Kevinovo brijanje pred ogledalom, pegla na Marvovom licu, Buzzova tarantula, tjestenina za večeru prije bitke, ledena staza ispred kuće, kombi urnebesnih pljačkaša i mnoge druge scene.

 | Autor: LEGO LEGO

Osim klasičnih dijelova za izgradnju, u setu dobivate i pet figurica: onu Kevina, njegove majke, pljačkaša i susjeda. Kolekcija stiže u prodaju 1. listopada, a cijena će joj biti 250 dolara, što je oko 1600 kuna. Nije baš sitnica, ali pravi fanovi možda do Božića uspiju uštedjeti pa si priuštiti najzabavniji božićni poklon na svijetu! Oh, da bar...

Ovdje pogledajte ostale fotke 'Home Alone' seta:

1/12
'Sam u kući' Lego kolekcija

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?