Prvi 234 pregleda 23. rujna 2020.

Leon navukao tange i šetao gradom: Reakcije su urnebesne

screenshot/youtube

Poznati JoomBoosov šaljivdžija Magic Leon ponovno je odlučio malo nasmijati građane po Hrvatskoj. Odjenuo je ružičaste tange, navukao ih iznad hlača i u njima prošetao ulicama hrvatskih gradova

Leon je šetao ulicama Zagreba i Poreča i naglo se zaustavljao pored građana, sagnuo se i krenuo vezati tenisicu. I sve bi bilo skroz normalno da mu ispod majice nisu izvirile jarko ružičaste tanga gaćice.

Apsolutno svatko pored koga je Leon ovo napravio nekako je reagirao. Jedni su se smijali, drugi su bili šokirani, a neki su ga čak pokušali i fotografirati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedan gospodin, pored kojeg se Leon sagnuo kako bi 'zavezao vezice na tenisici', čak je i ustao čim je vidio njegov ružičasti dodatak i pozvao ženu da se okrene i pogleda. 

 | Autor:

Djevojka koja je na kiosku prodavala sladoled pokušala ga je fotkati, a ni ostali prolaznici nisu imali manje urnebesne reakcije. 

 | Autor:

- Jednoj sam djevojci čak i priznao da je riječ o skrivenoj kameri i pokazao joj da snimamo i da je sve samo zezancija, komentirao je Leon nakon ovog neugodnog pranka.

A kakve su ostale reakcije prolaznika i koliko je Leonu ovo bilo sramotno iskustvo, pogledajte u novom videu na JoomBoos YouTube kanalu.

 

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?