Prvi 107 pregleda 27. listopada 2015.

Za Leonom Žilavim poludjela je čak i kraljevska obitelj

Leon Žilavi
Pixsell

On doslovno živi u svijetu magije, a svoje mađioničarske trikove dovede do savršenstva! Njegovi fanovi to jako dobro znaju

Gdje god se pojavi u trend oka postane glavni zabavljač. Leon Žilavi (20) iz rodne Slatine magiju je donio i u Zagreb. Za sebe kaže da je mađioničar i iluzionist nove generacije, a tome svjedoči i njegov YouTube kanal ‘Magic Leon’. Magijom se bavi od svoje sedme godine i iza sebe ima brojne nastupe, a najveće priznanje je doživio kada su ga pozvali da nastupi pred kraljevskom obitelji u Dubaiju.

Iako su komentari najčešće i više nego pozitivni, njegova cura nije najsretnija zbog hobija kojim se bavi. Ljuti ju tolika pažnja koju izaziva kod drugih cura.

- Prije su mi se javljale druge djevojke, ali sada više ne. Vjerojatno se boje moje cure - šali se Leon. No, mađioničarstvo je samo dio njegove velike priče koju ćete tek vidjeti. Naime, Leon uživa u zezanju ( prankanju) drugih ljudi. Posebno voli zapapriti svojoj curi. Rekao nam je da priprema nešto ''veliko''.... Mmmmmm, mi jedva čekamo! :) 

Tvoja reakcija?