Prvi 1233 pregleda 13. kolovoza 2019.

Liam potvrdio prekid s Miley: 'Želim joj zdravlje i sreću'

liamhemsworth/Instagram

Napokon je prekinuo šutnju.

Dobro, sad već i ptice na grani znaju da su Miley Cyrus i Liam Hemsworth bivši. I dok se naveliko pisalo o Mileynom odmoru u Italiji, glumac nije ništa potvrdio, niti porekao.

Sada je pak prekinuo šutnju i objavio fotku na Instagram, a u opis je napisao: "Pozdrav svima, samo da brzo kažem da smo Miley i ja prekinuli i želim joj zdravlje i sreću u budućnosti. Ovo je privatna stvar i nisam, niti ću davati izjave novinarima i medijima. Sve moje navodne izjave su lažne. Mir i ljubav".

Liam nije htio bračno savjetovanje

Možda te zanima... Miley ipak nije u vezi: Ljubila se s prijateljicom?

Strani mediji pišu kako je Miley Liama preklinjala da odu na bračno savjetovanje, ali je on to odbijao. Kako su im rekli izvori bliski paru već neko vrijeme su imali problema. Iako su prekid svijetu priznali tek nedavno, internet je sada primjetio da je Liam prestao nositi prsten još u lipnju.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
AJOJ

Shawn u problemu: 'Preuzmi odgovornost za greške'

2 komentar/a
Avatar shawn.is.my.muffin

shawn.is.my.muffin

Ma dajte,to je bilo prije par godina,normalno da se ne ljutim i za mene je ta isprika skroz ok,ja se nikad neću na njega ljutit jer je on jednostavno savršen,ljudi gledaju samo pogreške a ne neka dobra djela,on je napravia hrpu dobrih djela a u ostalom to mu je jedan od rijetkih pogreški,tako da ja sam uvik uz njega uvijek sam na njegovoj strani

mala_loodacha

oooops :O