Prvi 1312 pregleda 13. kolovoza 2019.

Liam potvrdio prekid s Miley: 'Želim joj zdravlje i sreću'

liamhemsworth/Instagram

Napokon je prekinuo šutnju.

Dobro, sad već i ptice na grani znaju da su Miley Cyrus i Liam Hemsworth bivši. I dok se naveliko pisalo o Mileynom odmoru u Italiji, glumac nije ništa potvrdio, niti porekao.

Sada je pak prekinuo šutnju i objavio fotku na Instagram, a u opis je napisao: "Pozdrav svima, samo da brzo kažem da smo Miley i ja prekinuli i želim joj zdravlje i sreću u budućnosti. Ovo je privatna stvar i nisam, niti ću davati izjave novinarima i medijima. Sve moje navodne izjave su lažne. Mir i ljubav".

Liam nije htio bračno savjetovanje

Možda te zanima... Miley ipak nije u vezi: Ljubila se s prijateljicom?

Strani mediji pišu kako je Miley Liama preklinjala da odu na bračno savjetovanje, ali je on to odbijao. Kako su im rekli izvori bliski paru već neko vrijeme su imali problema. Iako su prekid svijetu priznali tek nedavno, internet je sada primjetio da je Liam prestao nositi prsten još u lipnju.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajde lijepo od njega