Prvi 1385 pregleda 05. svibnja 2019.

Liam se malo šali? Evo koliko djece želi imati s Miley

mileyyandliam / instagram

Miley i Liam u braku su otprilike pet mjeseci, a čini se da je baš sad pravo vrijeme za razgovor o prinovi (ili prinovama?)

Liam Hemsworth i Miley Cyrus vjenčali su se krajem prošle godine, a ubrzo nakon vjenčanja izvor blizak paru je potvrdio kako njih dvoje žele osnovati vlastitu (proširenu) obitelj. Liam je to sada i potvrdio, piše Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me and my hot date last night @avengers endgame. An absolute blast of a time! 🚀🚀

Objavu dijeli Liam Hemsworth (@liamhemsworth)

U intervjuu za GO Australia Liam je govorio o planovima za zajedničku budućnost, a kad su ga pitali žele li imati djecu, rekao je:

"Da, jednog dana. Jednom kad ne budemo imali toliko mnogo pasa. Trenutno u našu kuću stvarno ne bismo mogli dovesti bebu. Ali jednog dana... Znat ćemo kad je pravo vrijeme. No, ne tako skoro."

Djecu ne žele imati tako skoro, ali kad za to dođe vrijeme, žele ih jaako puno...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He knows he’s in trouble. He didn’t let me stand on my good side .

Objavu dijeli Miley Cyrus (@mileycyrus)

Kad su ga pak pitali koliko djece žele imati, rekao je: "Hmm, 10, 15? Možda 20." Okej, vjerojatno se samo našalio s obzirom na opasku oko broja kućnih ljubimaca koje trenutno imaju u kući. A njih je sada 14, piše Cosmopolitan.

No, tko zna. Možda njih dvoje zaista samo žele jaaako veliku obitelj. Kako god bilo, mi im želimo da se puno vole.

POGLEDAJ NOVI JOOMBOOS VIDEO:

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Hahaha ma daaa?