Prvi 772 pregleda 27. srpnja 2019.

Lili Reinhart objavila ljutiti tweet i još par celebrity vijesti

mileycyrus/selenagomez/lilireinhart/instagram

I dok neki proživljavaju životne drame, drugi maksimalno uživaju u životu. Zaviri u celebrity svijet proteklog tjedna uz par svježih vijesti.

'Povjerljivi izvori me mogu poljubiti u guz*cu'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Portrait by @paolakudacki

Objavu dijeli Lili Reinhart (@lilireinhart)

Nakon što su neki dan i Lili Reinhart i Cole Sprouse objavili fotke na Instagramu i trolali sve koji su povjerovali u vijest o njihovom prekidu, Lili se sad javila i na Twitteru i malo je ljuta. Evo što je napisala.

"Nemojte vjerovati svemu što vidite na internetu, djeco. A novinarski izvori bi se možda trebali malo više potruditi da budu malo manje zli. 'Pouzdani izvori' me mogu poljubiti u guz*cu."

Možda te zanima... Lili i Cole opasno trolaju. Čini se da ipak nisu prekinuli

Dakle, ovo je samo još jedan znak da su njih dvoje i dalje u vezi, da je sve u redu i da nitko nema razloga za paniku. Osim 'povjerljivih izvora', očito, na koje je Lili ljuta. Dobro, šalimo se. Ali, drago nam je da su Betty i Jughead i dalje zajedno, drugačije ih ne možemo ni zamisliti.

Miley je ljuta na MTV

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ELLEusa August issue! Link in bio! 🖤

Objavu dijeli Miley Cyrus (@mileycyrus)

MTV je prije nekoliko dana objavio nominacije za Video Music Awardse 2019. i mnogi glazbenici, od Ariane, Lil Nas Xa, Cardi B i Taylor Swift našli su svoje mjesto na listi. Nažalost, Miley Cyrus nije se našla na finalnoj listi za koju sad mogu glasati MTV gledatelji. I da, prilično je ljuta zbog toga.

Nakon objave nominacija, Mileyni fanovi odmah su se javili na društvenim mrežama i uglavnom su pisali kako ove godine neće gledati VMA zbog ovog, misle oni, velikog propusta.

Na jedan od takvih komentara Miley je napisala: 'Nema je*ene šanse' i stavila srce, a to može značiti ili da se slaže te da zaista neće nastupiti niti doći na dodjelu nagrada nakon što nije dobila ni jednu nominaciju ili da joj nije jasno kako se netko može toliko uzrujati zbog toga što ona nije nominirana. Vjerojatno je ipak ovo prvo.

Jordyn viđena u izlasku s Khloeinim bivšim

Iako su rane od skandala Jordyn Woods-Khloe Kardashian-Tristan Thompson još dosta svježe, evo novih vijesti. Naime, Jordyn je sad viđena u izlasku s Khloeinim bivšim dečkom, Jamesom Hardenom i sad internet šizi.

TMZ je objavio video njih dvoje kako skupa plešu u klubu Houston’s Belle Station i čini se da su se super zabavljali.

via GIPHY

Naravno, svi sad malo pretjerano reagiraju na ovo, s obzirom da se Jordyn družila s Jamesom još dok su Khloe i ona bile frendice i Khloe je bila i više nego okej s tim. Jer joj je i tad bio bivši. 

Razumijemo zašto svojoj bivšoj prijateljici nije mogla oprostiti što se spetljala s njezinim tadašnjim partnerom, ali ako je s njezinim bivšim, to stvarno nije baš takva drama. Pustimo i jednu i drugu da napokon nastave živjeti...

Selena uživa u rođendanskom odmoru u Italiji

I dok neki prolaze životne drame, drugi maksimalno uživaju u životu. Selena Gomez se, recimo, super provodi na rođendanskom putovanju Italijom i sa svojim pratiteljima dijeli fotke i videa uživancije na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me, Italy -trying desperately to look like a Fellini film

Objavu dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

Iako joj je rođendan bio prije par dana, Selena je odlučila slaviti malo duže. Zašto ne. Da bi proslavila kako spada, počastila se putovanjem u Rim, a kanije se, s frendicom Raquelle Stevens, smjestila na Amalfi Coastu. S njom je, uz Raq, još nekoliko prijateljica i čini se da provode vrijeme svojih života.

 | Autor: instagram story instagram story

Instagram fanove redovito časte atmosferom s putovanja i totalno smo ljubomorni...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Seleni je najbolje :P