Prvi 1129 pregleda 06. listopada 2022.

Lindsay Lohan se vratila glumi u novom božićnom filmu

netflix/twitter

Božićni film s glumicom Lindsay Lohan koja je prilično dugo izbivala iz svijeta glume, jedan je od najiščekivanijih ove godine pa vam u nastavku donosimo sve, za sad, poznate detalje o njemu

Jedan od najnovijih božićnih filmova koji ove godine stižu na Netflix je i romantična komedija 'Falling for Christmas' u kojemu glavnu ulogu ima Lindsay Lohan, glumica koja se, nakon dugogodišnjeg izbivanja iz svijeta glume, napokon vratila na male ekrane. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Kako piše CNN, jedino što je Netflix otkrio o radnji ovog filma je to da će Lindsay glumiti bogatu nasljednicu Sierru koja, nakon nesreće na skijanju, u potpunosti ostaje bez pamćenja. No, brigu o njoj preuzet će mladi udovac čiju je ulogu utjelovio Chord Overstreet i njegova kćer koju glumi Olivia Perez.

Ovaj božićni film prva je suradnja Netflixa i Lindsay, a ona je svoj lik opisala kao ekstravagantan, temperamentan i glamurozan. 

"Ovo je tako osvježavajuća i dirljiva romantična komedija i zaista mi je nedostajalo raditi ovakve filmove", rekla je Lindsay na Netflixovom eventu 'Tudum'.

'Falling for Christmas' na Netflix stiže 10. studenog ove godine i moramo priznati da ga zaista jedva čekamo pogledati!

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?