Prvi 263 pregleda 16. studenoga 2019.

Lizzo u problemu: Žena ju je tužila zbog klevete

lizzobeeating/instagram

Tužila ju je zbog klevete i nanošenja duševnih boli.

Američka pjevačica Lizzo našla se u problemima nakon što ju je djevojka koja radi u tvrtki Postmates tužila za klevetu i nanošenje duševne boli, javlja Cosmopolitan.

No, što se zapravo dogodilo? Dopustite da vas podsjetimo.

Optužila dostavljačicu da joj je ukrala hranu

Prije nešto više od mjesec dana Lizzo je na Twitteru objavila fotografiju gore spomenute žene, Tiffany, koja radi u Postmatesu, te ju je optužila da joj je ukrala hranu koju je ona naručila. Najbizarnije od svega je to što je Lizzo objavila fotografiju spomenute djevojke, naravno, bez njezinog dopuštenja. 

U tweetu, koji je ubrzo izbrisala, objavila je fotografiju djevojke Tiffany i napisala: "Hej, Postmates, ova djevojka Tiffany W. mi je ukrala hranu. Srećom da se više ne tučem."

Djevojka ju je tužila

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Single w/ the #1 Single 🙃

Objavu dijeli Lizzo (@lizzobeeating)

Iz Postmatesa su joj se javno ispričali zbog neugodnosti, ali, taman kad su svi mislili da se bura oko svega stišala, javila se Tiffany, koja ju sad tuži zbog klevete. 

U dokumentima sa suda, koje je objavio TMZ, navodno piše: "Lizzo joj je zaista upropastila život kad je javno, na Twitteru objavila da joj je Tiffany ukrala hranu koju joj je dostavljala u hotel u Bostonu ranije u rujnu."

Nakon incidenta, Tiffany se požalila na napadaje anksioznosti i stresa te je zabrinuta za vlastitu sigurnost, zbog čega je odlučila poduzeti pravne mjere. A kako će ovaj slučaj završiti? Javit ćemo vam čim saznamo.

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?