Prvi The Outsiders 391 pregleda 14. srpnja 2022.

Ljubavna igrica se zahuktava: Noah i Elena su se poljubili!

joomboos

U novoj, petoj epizodi JoomBoosove bilingvalne serije 'The Outsiders' napokon smo dočekali poljubac dvoje glavnih aktera, Noah i Elene

Ljubavne igrice sve se više zahuktavaju u hit JoomBoos teen seriji 'The Outsiders'. Nova, peta epizoda upravo je objavljena na JoomBoos YouTube kanalu, a u njoj vas čeka i prvi strastveni poljubac dvoje glavnih protagonista, Noah i Elene. 

POGLEDAJTE VIDEO:

"Dođi, sjedni tu kraj mene. Želim ti malo pričati o svome danu. A i ti mi reci kako si ti, jesi li se naspavala? Pričaj", rekao je Noah Eleni u jednoj od najnapetijih scena prve sezone ove bilingvalne teen serije. Nije mu dugo trebalo da je nakon ovog razgovora strastveno poljubi i time je kulminirao njihov odnos koji se gradio prethodnih epizoda.

Naravno, s druge strane je ljubomorni Marko, Elenin prijatelj koji je također zaljubljen u nju. No, čini se da je ona ipak odabrala 'novog klinca u gradu', Noahu. Zanimljivo je da je u ovoj epizodi engleski jezik zastupljen po prvi puta gotovo u većini i puno više nego što je to bio slučaj prethodnih epizoda.

 | Autor:

A bilingvalnost je još jednom dramaturški opravdana jer se kroz cijelu novu epizodu razvija odnos Noaha i Elene, njegov prvi ozbiljan odnos nakon što se iz Londona doselio u Zagreb i potpuno promijenio život koji je do tada poznavao.

Kako se razvila ljubavna igra dvoje glavnih likova, tko je bio ljubomoran, a tko ih je podržao u njihovoj odluci, pogledajte u novoj epizodi 'The Outsidersa' samo na JoomBoos YouTubeu od 12 sati. Ovu seriju uskoro ćete također, osim na JoomBoosu, moći pogledati i na velikom platnu.

Možda te zanima... 'Outsideri' će biti prikazani i na Pula Film Festivalu

Serija 'The Outsiders' bit će prikazana 23. srpnja na Pula film festivalu, u sklopu programa 'Dizalica'. Bit će prikazano svih osam epizoda serije, a svi koji su zainteresirani informacije o ulaznicama mogu pronaći na službenim stranicama festivala.

Tvoja reakcija?