Prvi 307 pregleda 14. lipnja 2019.

Ljudi, stiže nastavak The Shininga. Ovo je trailer

screenshot/youtube/HRT

Gotovo 40 godina nakon izlaska, Kingov i Kubrickov The Shining dobiva nastavak, a stigao je i prvi trailer.

The Shining, ekranizacija romana Stephena Kinga koju je radio genijalac Stanley Kubrick, izašla je 1980., a sad napokon dobiva nastavak. Stigao je prvi trailer za film Doctor Sleep, koji prati priču odraslog Dannyja Torrencea, i izgleda nam dosta dobro.

POGLEDAJ TRAILER:

Odrasli Danny

 | Autor: screenshot/youtube/HRT screenshot/youtube/HRT

Danny, kojeg igra Ewan McGregor, se mora suočiti s činjenicom da je i dalje drugačiji od većine ljudi oko njega. Svoju sposobnost da vidi budućnost iskoristit će kako bi utješio umiruće pacijente tijekom njihovih posljednjih dana.

Sve je okej dok Danny ne upozna još jednu curu koja ima 'the shining', Abru. Ona ga zamoli da joj pomogne uništiti kult koji je kao plijen uzeo djecu koji imaju isti dar kao i njih dvoje.

Redatelj je Mike Flannigan

Traumatičan, mračan i zanimljiv, ovo su samo neki od epiteta kojima već opisuju film, barem nakon trailera. Redatelj je Mike Flannigan, koji je režirao Hush, Gerald’s Game i The Haunting of Hill House. Dakle, nema Kubricka, ali dobro. Vjerujemo da je Flannigan odradio dobar posao i da će biti dostojan zamjenik velikanu.

Film izlazi u nekom trenutku ove godine, a dok ne dođe, možete pregledavati trailer.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    brutalnooo