Prvi Videostar 1075 pregleda 22. studenoga 2018.

Luciano: 'Ni za Videostar se ne snimam s paukom'

luciano plazibat / instagram

Upoznajte Luciana Plazibata, člana Tima Saamo Petraa

Danas je vrijeme da upoznate našeg Luciana, člana Petrinog tima i jednog vrlo talentiranog i zabavnog dečka. Ovo je kratki Q&A koji smo odradili s njim, pa - bacite oko:

1. Na što si sve spreman za pobjedu na Videostaru?

Spreman sam na sve izazove i sve što novi zadaci donose jer stvarno uživam u ovom projektu i uvijek se veselim dolasku na snimanje, iako se uvijek dogodi neki joomboos. A kod mene nema mjesta za ljubomoru i neki osjećaj da je neko nekome konkurencija jer smo svi već postali prijatelji i guramo jedni druge da budemo što bolji. Jer , na kraju svega publika je ta koja bira pobjednika, a mi smo tu da im pokažemo sebe onakve kakvi zapravo jesmo.

2. Koja je najluđa stvar koju bi napravio za YouTube video? Koja ti je granica? Što nikad ne bi napravio?

Što nikad ne bih napravio? Mislim nikad ne reci nikad i nikad ne znam kako ću razmišljati za par godinu, ali trenutno, mislim cijeli život imam veliku fobiju od pauka da ne znam bih li ikad mogao išta raditi s tarantulom za video.. Ne bih za milijun kuna, a kamoli za video.

3. Tko su ti domaći, a tko strani uzori od poznatih faca? Zašto?

Od domaćih youtubera najviše volim gledat: Dennis Domian, The Sikrt, Andriju Jo, Saamo Petru, Baku Prase... A od stranih: Shane,Poppy, Jeffre Star, Sister Squad, James Charles, Dolan Twins, Emmu. A divim se i cijenim jako njihov trud jer svako od njih radi nešto što voli i u mogućnosti je da živi od toga.

4. Opiši najneugodniju situaciju koja ti se dogodila u životu? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1. najbitnija stvar u životu mi je muzika a na 2. Mjesto dolaze stripovi i cili @marvel i @dccomics i prica iza svega tog.(nemojt me krivo skužit obitelj je nešto drugo 😂) Odrasta sam uz spider mana, X-man(😘), ghost ridera, ... a evo sad u skoro 20 toj godini odrastam uz #deadpool , #avangers , ... ove “male” stvari su meni jako bitne u zivotu te mi davaju puno pozitive koju dan danas iman a upravo moja prva tetovaža koju budem radia ce biti vezana za cili MARVEL svijet a triba bi ubrzo i tu tetovazu rijesit. A i jedan savjet otiđite u kino i pogledajte Deadpoola film je sve a uz to imate i Avangerse #infinitywar koji je definitivno jedan od najboljih filmova ikad za fanatice i ljude koji prate i znaju cilu pricu. Da vam više ne pišem puno hvala @jakov.svalina.photography na ovim vrhunskim slikama bit ce ih jos zapratite ga aaaa ja sad idem procitat ove nove stripove do kraja. #marvel #avangers #marvelcomics #deadpool2 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca

Objavu dijeli Luciano Plazibat (@lucianoplazibat)

Najneugodnija? Auf imam ih jako puno ali evo baš sam se sjetio... imao sam nastup sa svojom ekipom i baš par minuta prije nastupa sam trebao na wc da odem i sve normalno obavim i odem prat ruke i odjednom špina nije normalno puštala vodu i sve meni u gaće od nastupa... Nisam imao vremena da se osušim ni ništa i morao sam plesat 3 minute našu točku u gaćama di su svi mislili da sam se upišao u gaće... Ali ako ne ništa bar sam vrh otplesao jer uvijek se treba dat maksimum...

5. Po čemu se izdvajaš od preostalih finalista ovogodišnjeg Videostara? 

Iskreno mislim da to publika vidi i osjeti. Svako od nas ima neke svoje prednosti i mane, te je svako poseban na svoj način. Mislim da sam među najopuštenijim osobama inače i u životu, pa mislim da se to i na videu vidi.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU VIDEOSTARA:

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Luci je car