Prvi 794 pregleda 30. listopada 2020.

Luciano u novom hit spotu: 'Dino Merlin je legenda!'

JoomBoosovac Luciano Plazibat ne skriva uzbuđenje i ponos zbog svog doprinosa spotu novog hita Dine Merlina. Otkrio nam je kako mu je bilo raditi s Dinom i kako je izgledalo snimanje koje je trajalo čak pet dana

Nova pjesma Dine Merlina 'Mi' u samo jednom danu skupila je više od milijun pregleda na YouTubeu i stigla na vrh trendinga, a u spotu ovog jesenskog hita pleše i JoomBoosovac Luciano Plazibat. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Spot za pjesmu sniman je u Crnoj Gori u Portu Montenegru pod redateljskom palicom Kukle, a Luciano i još desetak plesača obojanih lica i u šarenim 'kostimima' priču su digli na skroz novu razinu.

@lucianoplazibat

@charlidamelio marry me hhhahahaha(možda upali) ##fyp ##foryou ##challenge ##foryoupage ##dance ##charlidamelio ##behappy ##taptaptap

♬ Tap In - Saweetie

Luciano je, priznaje, uživao na snimanju, super su mu bili svi na setu i jedva je čekao da spot ugleda svjetlo dana.

'Ovo mi je bilo najbolje plesno iskustvo ikad'

"Htio bih se zahvaliti Heleni Janjušević koja nam je omogućila ovu priliku i zvala nas za ovaj projekt. Ona je bila isto tako koreografkinja spota. Ovo je bilo moje najbolje plesno iskustvo ikad. Dino, osim što je pravi profesionalac, isto tako je veliki perfekcionist i sve mora biti tip top. Energija je bila super, on stvarno zna kako se radi ovaj posao, pa je komunikacija s njim bila odlična. Dino je prezabavan, spontan, legenda od čovjeka", ispričao nam je Luciano.

A što kaže o njegovoj novoj pjesmi?

 | Autor:

"Ovo je jedan od najboljih povrataka na scenu s obzirom na to da je pjesma prvu u trendingu i to nakon šest godina Dinina odsudstva sa scene. Pjesma mi je odmah ušla u glavu, čim sam je čuo na probama. Znao sam da će biti veliki hit", rekao je Luciano.

Naš JoomBoosovac svojim je plesnim znanjem i koreografijama dosad privukao pažnju mnogih estradnih zvijezda pa se dosad pojavio u mnogim spotovima i plesao na koncertima velikih zvijezda, poput Severine. Nedavno je plesao i u spotu poznate slovenske grupe Maraaya. No, nikad nije plesao samo s dečkima i to mu je, kaže, bilo posebno iskustvo.

"Ovo je prvi put da sam plesao s tolikom grupom muškaraca, bilo nas je deset. Prezadovoljni smo kako je sve ispalo, a najviše od svega na spotu je bilo svima bilo zabavno. Snimali smo na trajektu, u kompleksu, bili na frizurama i šminkanju... Tih pet dana je bilo super i rado bih opet radio na takvom projektu", prisjetio se Luciano najboljih trenutaka sa snimanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dino Merlin “MI” music video je na youtubeu! Radit sa Dinom za njegov novi singl nakon 6 godina pauze! Prvo kad mi je javilo da je on u pitanju bia sam u šoku a kad sam cua pismu na probama 🤯! HIT! Ne znam ni odakle da pocmen! Prvo veliko hvala mojoj Heli♥️ ona vam je hodajuca pozitiva i napravila nam je najbolju koreografiju za spot!! Radit s njom mi je velika cast jer ja vam nju vec duuugo pratim ahahah i ovo iskustvo proživit s njom je bila posebna prica! Nije mi dlaka s glave falila🤣😝♥️ Tih 5 dana snimanja bi uvik ponovia! Da me usred noci u 4 ujutro nazoves da idemo!? IDEMO!! Želim zahvalit svima s kojima sam ima priliku radit jer bilo je nezaboravno! Imate za SWIPEAT materijala od behind the scene do sminke hhahahhah Jos mi nije sve sleglo ali veliko hvala i uživajte!♥️ A sad da vam malo objasnim postove! 1. Je kad su nas tek bojali🤣😅🙈 Cura sa 6. Objave je kukle! Ona je iza ovoga svega! Obozavam je i velika velika cast! A zadnja objava je jedna jedina @helenajanjusevic hvala ti za sve !💙🥳 ! ☁️💙 #dinomerlin #mi #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca

A post shared by Luciano Plazibat (@lucianoplazibat) on

Ovo je još samo jedan u nizu uspjeha simpatičnog JoomBoosovca, a ako ovako nastavi - samo nebo mu je granica.

 

Intervju s Lucianom čitaj i u jesenskom broju JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?