Prvi 214 pregleda 31. kolovoza 2020.

Luciano u prvoj međunarodnoj suradnji: Što nam sprema?

promo

Lucianova energija privukla je pažnju međunarodnih glazbenih zvijezda, a ono što vam spremaju još niste imali priliku vidjeti na JoomBoosu.

Plesačica Maddie Ziegler proslavila se plešući u brojnim spotovima pjevačice Sie, a jedan naš JoomBoosovac upravo je ostvario svoju prvu plesačku međunarodnu suradnju i jako smo uzbuđeni što to možemo podijeliti s vama!

Luciano i njegova prva 'featuring' suradnja

Okej, okej, svi već vjerojatno znate da se radi o našem Lucianu Plazibatu, čija prva plesno-pjevačka suradnja izlazi ovog četvrtka na JoomBoos YouTube kanalu! I ne, još vam uvijek nećemo otkriti s kime je to Luciano surađivao niti ćemo vam otkriti previše detalja o samoj suradnji, ali ono što zasad smijete znati jest da je ovo prva takva suradnja na JoomBoosu uopće.

 | Autor: promo promo

Nijedan domaći plesač još nije imao službenu 'featuring' suradnju s bilo kojom međunarodnom glazbenom zvijezdom, a čast je pripala upravo Lucianu da otvori neko novo poglavlje u svojoj karijeri na JoomBoosu.

'On ima tu posebnu energiju'

"Luciano ima tu neku posebnu energiju koju svatko odmah primijeti, a kad smo ga vidjeli kako pleše, znali smo da ga moramo pozvati da surađuje s nama u ovom plesnom 'featuringu'", ispričali su glazbenici s kojima je Luciano ostvario svoju prvu suradnju ovakvoga tipa.

 | Autor: promo promo

Kako je iskoristio svoj plesni talent, što je sve pokazao i kako se snašao u ovoj plesno-glumačkoj ulozi te zašto mu je ova suradnja bila neponovljivo genijalna, pogledajte u videu koji na JoomBoos YouTube kanalu izlazi u četvrtak u 12:00 sati. Stay tuned!

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?