Prvi 5459 pregleda 14. prosinca 2018.

Magazin je vani i pun je ekskluzivnih priča!

JoomBoos Videostar magazin napokon je na svim kioscima!

Novi broj JoomBoos Videostar magazina je vani, a u sedmom broju donosi još više zanimljivih priča iz YouTube i celebrity svijeta te onih ozbiljnijih tema koje zanimaju sve tinejdžere.

Ekskluzivne priče

 | Autor:

U novom broju magazina možete pročitati ekskluzivne intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom. Popularni JoomBoosovi youtuberi Nika Pavičić i Borna Rastović u ovom su broju ekskluzivno, po prvi puta progovorili o tome kako su se na JoomBoosu zaljubili, a mladi zaručnici, JoomBoosovci Leon i Monika, s fanovima su podijelili male tajne svoje uspješne veze.

Što je to sapioseksualnost, kako poznate youtuberice izgledaju bez šminke i koji su najčešći mitovi vezani uz prvi seks u koje ne bismo trebali vjerovati, sve ovo također možete saznati u novom broju. Osim toga, unutra možete pronaći ogroman vodič za kupnju božićnih poklona, božićna horor priča iz serijala youtubera Dennisa Domiana, kao i veliki zimski modni editorijal s dnevnim i večernjim kombinacijama po prihvatljivim cijenama, a kao poklon uz magazin svatko dobiva blagdansku čestitku s fotografijama youtubera.

Posteri i postcardsi

 | Autor:

Magazin se prodaje na svim kioscima po cijeni od 25 kuna, u prodaji su od danas ujutro, pa - požurite po svoj primjerak što prije i saznajte sve novosti i zanimljive priče i ispovijesti koje su vas oduvijek zanimale, ali ih nigdje niste mogli pročitati.

Genijalni postcardsi (čestitke) s fotografijama youtubera su u magazinu i na njih možete napisati što god želite poručiti svom omiljenom youtuberu te ih zatim poslati na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10.000 Zagreb, a najkreativniji mogu dobiti i super poklone!

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Jeeeeeej <3