Prvi 3985 pregleda 14. ožujka 2019.

Maja i Željko iz 'Ljubav je na selu' su ipak skupa?

ljubavjenaselu_biseri / instagram

Jesu li pratitelji preuveličali njihove zajedničke fotke ili njih dvoje stvarno mute?

Iako je Željko Bilić, kandidat 10. sezone showa 'Ljubav je na selu', za odlazak na romantično putovanje odabrao Slovenku Jacqueline, izgleda kako iz glave nije mogao izbaciti ni djevojku koju je drugu izbacio sa svoje farme, 22 - godišnju Maju Švaljug. Prisjetimo se, Maja se prvo prijavila za drugog kandidata koji ju je izbacio u prvom krugu eliminacije, ali Željko je odmah izrazio želju da dođe kod njega na farmu. 

Iako se činilo kako Željko od početka favorizira Jacqueline, izgleda da mu je i Maja ostala prilično zanimljiva. Osim što su u jučerašnjoj emisiji priznali kako su se viđali nakon showa i kako je Željko bio kod Maje prije nego je otišao u Sloveniju, postoje i drugi dokazi na njezinom Facebook profilu koji su pokazatelji kako se njihovo druženje nastavilo nakon showa. Doduše, ne možemo tvrditi da su ikad bili zajedno ili da su zajedno danas, ali očito su se u nekom trenutku jako svidjeli jedno drugome...

Na njezinom Facebook profilu piše kako je u vezi, a neki njezini pratitelji su prema objavama zaključili da je u vezi upravo s farmerom...

Jedna prije Slovenije

Poznati bazen...Željkov?

Tko se kod koga već udomaćio?

Što misliš, jesu stvarno zajedno ili su pratitelji sve samo preuveličali? Kako se tebi čini?

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ahahaha, nek su!