Prvi 563 pregleda 14. rujna 2022.

'Mala sirena' u novom filmu je tamnoputa. Ovo su reakcije

screenshot/youtube

Prije nekoliko dana objavljen je trailer za igrani film 'Mala sirena' u kojemu je, po prvi puta u povijesti, glavna uloga princeze Ariel pripala tamnoputoj glumici

Službeni trailer za 'Malu sirenu' oduševio je brojne tamnopute djevojčice diljem svijeta koje se sada napokon mogu poistovjetiti s nekom Disneyjevom princezom, a njihove majke su oduševljene reakcije podijelile na TikToku, piše NBC News.

"Mama! Tamnoputa je kao i ja!", oduševljeno je uzviknula jedna djevojčica nakon što je, u traileru, po prvi put vidjela Malu sirenu koja nije svijetle puti i jarko crvene kose kao u crtanom filmu koji je izašao 1989. godine.

@nickyknackpaddywack Mayas reaction to #thelittlemermaid trailer. #representationmatters #representationinthemediamatters #blackgirls ♬ original sound - Nicky

"Zato je zastupljenost svih boja kože važna. Jedva čekamo odgledati ovaj film", napisala je jedna majka koja je, također, snimila svoje dvije kćeri koje su očarano gledale trailer i potpuno se iznenadile kada su ugledale drugačiju Ariel.

@callmedarii That’s why representation matters! We can’t wait to watch this ❤️ #fyp #littlemermaid #disney ♬ original sound - Dari

Na ovakve reakcije nitko nije mogao ostati ravnodušan pa su i drugi TikTokeri svoje oduševljenje morali podijeliti u komentarima.

"Nikad nisam isplakala ovoliko suza radosnica u jednom danu. Svaka od ovih reakcija u videu je apsolutna radost za gledanje", "Baš i nisam obožavatelj Disneyjevih princeza, ali ovom filmu se zaista radujem", "Cijeli dan plačem od sreće zbog ovih preslatkih reakcija", samo su neki od komentara, a reakcije ovih djevojčica na svom Instagramu je podijelila i glumica Halle Bailey koja je u ovom filmu utjelovila Ariel. 

Film 'Mala sirena' u kina stiže 26. svibnja iduće godine i jedva čekamo pogledati ga. 

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?