Prvi 569 pregleda 19. kolovoza 2021.

Male tajne glumaca iz 'Teinih dnevnika': Zavirite iza kamera

emica elvedji/pixsell

Netko će u novoj sezoni pronaći novog dečka, a netko je u međuvremenu postao glazbenik. Pogledajte što su Svenkyju otkrili glumci iza scene na snimanjima nove sezone 'Teinih dnevnika'

Okej, sad već svi koji ste pogledali prvu epizodu nove sezone 'Teinih dnevnika' znate tko je trudan (ili nije!?), tko je dao otkaz, iako ne i zašto te tko je sve počeo pisati dnevnik u Teinoj školi.

 | Autor: emica elvedji/pixsell emica elvedji/pixsell

No, znate li što se događalo na setu serije kad su se kamere ugasile? Možda još ne znate, ali ako pogledate prvu epizodu 'Behind the scene' serijala s JoomBoosovcem Svenkyjem, neke će vam stvari biti puno jasnije...

POGLEDAJTE VIDEO:

Svenky je, između snimanja svojih scena u ulozi Zokija, neumorno snimao vlog na snimanju svake od epizoda nove sezone i otkrio male, slatke tajne glumaca i youtubera koje gledate u svim nastavcima 'Teinih dnevnika'. 

U prvom vlogu otkrio je koji će lik u seriji u ovoj, novoj sezoni prohodati s novim - dečkom! Također, raspitao se i što je tko od glumaca i youtubera radio nakon što je završilo snimanje prve sezone, a prije nego je započelo novo snimanje 'Teinih dnevnika'.

"Više-manje sam bila po online kastinzima, s obzirom na to da zbog korone nema audicija uživo. A od nedavno sam i u jednom bendu pa sam se malo više posvetila glazbi", otkrila je Mia Leonie, koja u seriji igra 'omraženu' mean girl, Ivonu. Pardon, IvOnu!

 | Autor: Pixsell Pixsell

U pauzama od snimanja scena za seriju i scena za 'Behind the scenes' serijal, Svenky i JoomBoosovka SaamoPetraa osvježenje su potražili u ledenoj boci Coca-Cole, a uz hladan Coca-Cola napitak bilo je lakše 'pretresati' sve aktualnosti iza kamera na setu!

 | Autor: Pixsell Pixsell

 | Autor: Pixsell Pixsell

Što su Svenkyju još otkrili glumci na setu, kako izgleda snimanje 'iza kamera' te tko se najbolje snalazi u svojoj ulozi, a tko mora najviše puta ponavljati scene - pogledajte u prvom vlogu s 'Teinih dnevnika' samo na JoomBoos YouTubeu i ostalim kanalima.

Tvoja reakcija?